textielmagazine VEZEL door Mariet Rankenberg | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Mariet Rankenberg
Mariet Rankenberg
Mariet Rankenberg
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

textielmagazine VEZEL

VEZEL is een kwartaalblad voor de uitwisseling van kennis en kunde omtrent het winnen en verwerken van alle soorten vezels. Technieken, materialen en hun mogelijke toepassingen worden uitvoerig beschreven vanuit persoonlijke ervaringen.

Wat ruim 30 jaar geleden begon als een nieuwsbrief over spinnen en verven is door de jaren heen uitgegroeid tot een breed en praktisch textielblad. Het wordt nog altijd uitgegeven door de Stichting Spin- & Verfkrant', een groep vrijwilligers die het belangrijk vindt dat de kennis van materialen en technieken en de ervaringen met deze kennis in de huidige tijd worden gedeeld en die zo het ambacht levendig houdt. In Vezel lees je persoonlijke textielavonturen en word je meegenomen door het enthousiasme van anderen. Kennis, kunde en ervaring wordt gedeeld, ontdek nieuwe technieken en materialen of nieuwe toepassingen van oude technieken en materialen. Wat is er leuker dan er daarna zelf mee aan de slag gaan. Vezel zet aan tot dromen, tot fantaseren, tot zelf proberen!

  • textielmagazine VEZEL van Mariet Rankenberg Eclectisch

    textielmagazine VEZEL

    Op de omslag een detailopname uit 'Naar de foto van Barend' door Mariet Rankenberg, redacteur bij VEZEL.

Admin-Area