The Chowpack door UrbanJungles | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
UrbanJungles
UrbanJungles
UrbanJungles
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

The Chowpack

Achter glas wordt alles mooier en vanuit dat idee zijn wij gaan werken. Urban Jungles maakt iets wat op het eerste gezicht gewoon lijkt ineens bijzonder. Of het nu een plant, beeldje of iets is wat je op het strand hebt gevonden, in Urban Jungles werkt het effect van abstraheren.

Het gaat om schoonheid en de focus op de mooie dingen. We hebben gezocht naar de meest simpele en tegelijkertijd mooiste wijze waarop je dit in huis kunt halen. Geometrische lijnen combineren met organische vormen. En dat mag variëren, want hoe je de Urban Jungles inricht is aan jou.

 • Chowpak van UrbanJungles Scandinavisch

  Chowpak

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] Natuurlijke decoraties in een eclectische design

  Chowpak is gemaakt van glas en soldeer. Hij is 28 centimeter hoog en 15 centimeter breed. Wil je een plantje in je Urban Jungles, kies dan voor woestijnplantjes zoals tilantia's en cactussen. Urban Jungles kunnen namelijk niet tegen water. Om je plantjes een goede start te geven sturen we je een pakketje met lavakiezels en woestijngrond mee. Voeg zelf nog wat droge grond toe en kies een mooi plekje voor je Urban Jungles.

Admin-Area