Schuttingfoto door Aardse Kunst | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Aardse Kunst
Aardse Kunst
Aardse Kunst
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Schuttingfoto

Buitenfoto’s

Een foto kan afgewerkt worden op weerbestendig materiaal, waar rechtstreeks op geprint wordt. Het werk kan dan buiten aangebracht worden in uw tuin: op een muur of een schutting. De buitenfoto’s worden strak opgespannen in een aluminium frame, dat niet zichtbaar is aan de voorkant. Zo kan een schutting of een blinde muur in een Jordaanse rotswand of authentieke Romeinse muur transformeren. Vooral aantrekkelijk in de wintermaanden. In de zomer gaat de afbeelding een relatie aan met de begroeiing. Het opspannen en aanbrengen wordt geheel verzorgd, omdat het een erg precies werkje is. De foto’s tonen een schutting waarop een foto van een stuk rots uit de Peloponnesos is aangebracht in een stadstuin in Haarlem.

 • Rots Peloponessos: modern door Aardse Kunst, Modern

  Rots Peloponessos

  Een panorama-foto van een detail van een rotswand in de Peloponessos, Griekenland. Deze foto is twee keer gebruikt in stadstuinen in Haarlem. Meer foto's te bekijken op mijn website: rotswanden, verweerde muren en bomen uit verschillende landen o.a. Italië, Jordanië, Turkije, China, Antwerpen, Berlijnse muur. Mijn archief bevat nog veel meer foto's die op aanvraag bekeken kunnen worden en eventueel afgewerkt kunnen worden voor uw huis of tuin. Diverse afmetingen en afwerkingen (bijvoorbeeld aluminium, dibond, in lijst) zijn mogelijk.

 • Schuttingfoto Moderne tuinen van Aardse Kunst Modern

  Schuttingfoto

  Een panorama-foto van een detail van een rotswand in de Peloponessos, Griekenland. Geprinte foto op weerbestendig buitendoek, strak gespannen, onzichtbaar, op een aluminium frame. Afmeting: 320 x 82 cm.

 • een rots in mijn tuin: modern door Aardse Kunst, Modern

  een rots in mijn tuin

  Ook op een klein binnenplaatsje is het mogelijk een buitenfoto aan te brengen. Zo wordt een illusie van ruige natuur gecreëerd.

Admin-Area