Winkeltuin van de Tuinwinkel House of Green door House of Green | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
House of Green
House of Green
House of Green
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Winkeltuin van de Tuinwinkel House of Green

De uitdaging van een kleine ruimte

De winkeltuin van House of Green is een belangrijk visitekaartje van de tuinwinkel. De tuin bedraagt ‘slechts’ 16m2 en is daarmee heel representatief voor stadse buitenruimtes. De uitdaging voor zo’n kleine ruimte is het evenwicht tussen spanning en rust. Wanneer er te veel ideeën in worden gestopt komt er uiteindelijk niet één van deze ideeën goed naar voren. Meer specifiek voor de winkel geldt de wens om door het jaar heen tuinmeubelen, potten en andere producten voor de inrichting van de tuin te kunnen laten zien. Ook de keuze voor materialen en beplanting is belangrijk. In onze winkeltuin laten we zien hoe goed de producten en materialen zich houden in de wisselende weersomstandigheden dichtbij de kust van Nederland.

Uitgangspunten en gekozen oplossingen

Volgend op de wensen hebben drie uitgangspunten het ontwerp gemaakt tot wat het is: Een blikvanger om mensen op natuurlijke wijze naar de tuin te leiden,Een indeling met groot oppervlak voor de presentatie van onze producten, en uiteraard een groene natuurlijke uitstraling. Het idee om mensen naar buiten te leiden wordt versterkt door de lengterichting waarin de duurzame Esthec Terrace composiet vlonderplanken liggen. De cortenstalen strip loopt tussen de beplanting door naar achter. Opvallend detail hierin zijn de uitgesneden House of Green bijen die van onderen opgelicht worden. De grote antraciet kleurige betontegels vormen een rustige basis waar vrijwel alle tuinmeubelen en potten, goed op uitkomen.

Het sedum dak en de vaste beplating vormen het groen, aangevuld door de Duitse pijpbloem die vrolijk opklimt tegen de FLORA-trellissen.

 • Tuinwinkel van House of Green Moderne tuinen van House of Green Modern

  Tuinwinkel van House of Green

  Details in kleine ruimte

 • Tuinwinkel van House of Green Moderne tuinen van House of Green Modern

  Tuinwinkel van House of Green

 • Flora trellissen @ House of Green: modern door House of Green, Modern

  Flora trellissen @ House of Green

 • House of Green logo verlicht Moderne tuinen van House of Green Modern

  House of Green logo verlicht

 • Voorjaar in de winkeltuin Moderne tuinen van House of Green Modern

  Voorjaar in de winkeltuin

Admin-Area