KITSCH CAN MAKE YOU RICH / Sledgecorner door KITSCH CAN MAKE YOU RICH | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
KITSCH CAN MAKE YOU RICH
KITSCH CAN MAKE YOU RICH
KITSCH CAN MAKE YOU RICH
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

KITSCH CAN MAKE YOU RICH / Sledgecorner

Het in Bielefeld, Duitsland gevestigde KITSCH CAN MAKE YOU RICH is het label van de jonge designer Lilli Grewe. Lilli ontwerpt én produceert haar eigen producten welke allemaal gemaakt zijn van hoogwaardig eiken-hout. Het verfrissende van KITSCH is de functie van de ontwerpen. Lilli werkt met bestaande vormen waarbij ze zorgt dat de functie een verandering door maakt.

Lilli oogste in Duitsland veelal lovende kritieken en werd daardoor genomineerd voor de Green Product Award. Door deze publiciteit heeft haar frisse label een groei door kunnen maken waarbij men ook buiten de landsgrenzen is gaan nadenken over de samenwerking met agentschappen. De samenwerking tussen Sledgecorner en KITSCH is hier een goed voorbeeld van.

Sledgecorner uit Culemborg is de partner voor de sales voor Nederland en België. Anton Sleeuwenhoek (www.sledgecorner.nl) is het contactpersoon voor de zakelijke activiteiten op deze twee marktgebieden. Sledgecorner heeft ook nog het upcycling label Lockengelöt in de portefeuille.

  • Logo KITSCH van KITSCH CAN MAKE YOU RICH Minimalistisch

    Logo KITSCH

  • Logo Sledgecorner van KITSCH CAN MAKE YOU RICH Minimalistisch

    Logo Sledgecorner

  • don't use! van KITSCH CAN MAKE YOU RICH Minimalistisch

    don't use!

Admin-Area