PuurKurk

Projecten

Nieuw project

PuurKurk focust op kurk!!
PuurKurk anno 2012 PuurKurk is een bedrijf opgericht in november 2012 en verkoopt uitsluitend producten gemaakt van kurk. Wij bieden met kurk een groen natuurproduct met unieke eigenschappen zowel qua looks als comfort.

Van huis uit “kurk” met de paplepel ingegoten te hebben gekregen en altijd opzoek geweest naar nieuwe ideeën en mogelijkheden met kurk als natuurlijk materiaal is PuurKurk anno 2012 opgericht.

Ons doel?

Kurk te ontdoen van het stoffige imago van de jaren tachtig en iedereen opnieuw kennis te laten maken met het mooie product kurk.

Welke producten heeft PuurKurk? Ons assortiment bestaat uit schoenen, mode accessoires, lifestyle producten, vloeren, wanden en maken we complete interieurprojecten met kurk. Deze producten komen grotendeels uit Portugal en eventueel andere landen rondom het middellands zeegebied. In deze gebieden heeft men door de eeuwen heen grote kennis kunnen opbouwen over het verbouwen, oogsten en verwerken van kurk wat resulteert in kurkproducten van een zeer hoge kwaliteit. - See more at: http://www.puurkurk.nl/over-ons/#sthash.IWEkf5QM....

Diensten
Interieurprojecten commercieel/ residentieel
Servicegebieden
  • wandafwerking
  • vloeren
  • Eco Design
  • Eersel
Adres
Kuiper 5
5521 DG Eersel
Nederland
+31-497516900 www.puurkurk.nl

Beoordelingen

Prachtige materialen en een top service. Niks is te veel. Niet verder zoeken zou ik zeggen.
bijna 2 jaar geleden
Wij zijn blij met onze kurkvloer, keurig gelegd! PuurKurk is een betrouwbaar bedrijf, alles is verlopen volgens afspraak.
bijna 2 jaar geleden
Super bedrijf, snelle reactie , goede service , ( ook goede omschrijving hoe aan te brengen / te handelen) afhalen mogelijk, regeerde meteen op mijn mail ook fijn meteen een vrijblijvende offerte we houden ervan om door te pakken. meteen knoop doorgehakt, besteld en konden snel erna ophalen . En het resultaat is super bedankt voor de goede en snelle service
meer dan 2 jaar geleden