Vind de beste Dakdekkers in Den Haag

0 Dakdekkers in Den Haag

Locatie
Je zoekterm leverde geen resultaten op. Wees de eerste en upload afbeeldingen in deze categorie!

Dakdekkers in Den Haag

Den Haag: de zetel van onze regering en ook de stad waar onze koning met zijn gezin woont in Paleis Huis ten Bosch. De stad kent meerdere paleizen zoals Paleis Noordeinde, Paleis Lange Voorhout en Paleis Kneuterdijk. De laatste twee hebben een andere bestemming gekregen.

Den Haag biedt een schat aan indrukwekkende kunst. Laat je inspireren door de bijzondere Haagse musea en prachtige tentoonstellingen. Bewonder de voortreffelijke werken van Rembrandt, Vermeer en Mondriaan in het Mauritshuis en Gemeentemuseum. Ontdek het grootste schilderij van Nederland: het Panorama Mesdag. Laat je fantasie de vrije loop in het Escher museum. En ontdek de parel in de Scheveningse duinen, Museum Beelden aan Zee. De stad is ook rijk aan architectuur, Het Binnenhof, de Gevangenpoort, de overdekte passage, het Vredespaleis, je vindt er voor iedereen wat te doen. Ook kun je genieten van de vele winkels en boetiekjes die de stad rijk is. Gelukkig is er ook veel groen in de stad het Zuiderpark, Park Clingendael, de Scheveningse Bosjes, het Westbroekpark en nog veel meer.

Wanneer je een eigen huis hebt dan gebeurt het soms dat je dak of een paar dakpannen door een storm vervangen moeten worden. Of misschien gaat het alleen maar om een dakgoot of het opsporen en repareren van een lekkage. Den Haag biedt een ruim aanbod aan goede en vakbekwame dakdekkers. Op onze professionals pagina vind je ze overzichtelijk op een rij.

Wat biedt een dakdekker in Den Haag?

Een dakdekker kan je dak vakkundig repareren wanneer dit beschadigd is. Er zijn verschillende soorten daken: platte daken, schuine zadeldaken, lessenaarsdaken, tentdaken, schilddaken en gebogen daken.

Een plat dak heeft het altijd zwaarder te verduren dan een hellend dak. Een flinke regenbui glijdt zo van een hellend dak in de dakgoot, maar op een plat dak ontstaan er ondanks de regenpijp altijd plassen met water die moeten opdrogen. Daarom is de levensduur van een plat dak korter dan dat van een hellend dak. Laat je altijd goed voorlichten door een dakdekkersbedrijf wat voor jouw woning de beste en meest economische oplossing is. De levensduur van een dak is heel erg afhankelijk van het gekozen materiaal.

 

Waarom kiezen voor dakdekker in Den Haag?

Na een storm of een flinke regenbui kom je er soms achter dat er een reparatie of vervanging gedaan moet worden aan je dak. Dan is het handig dat je dakdekker dichtbij je in de buurt zit. Hij geeft professioneel advies hoe je de schade kunt oplossen zodat in de toekomst schade aan plafond en muren kan worden voorkomen. Hij weet ook precies waar hij de juiste materialen kan vinden. Dat levert snel en efficiënt werk op.

Wanneer je overweegt om je dak te laten isoleren, dan weet de dakdekker precies of er een subsidie verkrijgbaar is. Kies ook altijd voor een gecertificeerde dakdekker. Er is een aantal keurmerken zoals de NDA, KOMO, Dakmerk en ook is er een branchevereniging die kan bemiddelen bij eventuele geschillen.

 

Wat kost een nieuw dak bij een dakdekker in Den Haag?

De kosten zijn heel erg afhankelijk van het soort schade. Bij een nieuw dak hangen de kosten vooral af van het soort materiaal dat geplaatst moet worden. Een offerte opvragen bij een gecertificeerd dakdekkersbedrijf is in dit geval de beste oplossing. Op internet zijn ook veel schattingen te vinden, maar de ervaring leert dat veel huiseigenaren op zoek zijn naar specifieke prijsinformatie.

Een dakdekkersbedrijf is in staat om je specifieke prijsinformatie te geven voor de totale reparatie of vervanging van delen van je dak of dakgoot. Vraag altijd een paar offertes aan. Door deze te vergelijken krijg je een realistisch beeld van de te verwachten kosten zonder dat je direct ergens aan vast zit. Als je goed vergelijkt kan dit je een besparing die oploopt tot 40% opleveren. Naast de prijs spelen natuurlijk ook andere factoren mee zoals de ervaring, reputatie, keurmerken en de klik die je met een dakdekker hebt.

Als grove indicatie geven we toch even een overzicht van de gemiddelde kosten. Dit betreft het verwijderen van het oude dak en het plaatsen van het nieuwe dak:

·      Dakisolatie aanbrengen kost tussen de 40 en 60 euro per m2

·      Een nieuw dakbeschot plaatsen kost tussen de 90 en 150 euro per m2

·      Een plat dak kost tussen de 75 en 100 euro per m2

·      Een hellend dak kost tussen de 75 en 130 euro per m2

 

Soorten materialen voor daken

Voor een nieuw dak kun je kiezen uit een veelheid aan materialen. En alle soorten materialen hebben weer een verschillende levensduur. Een duurder materiaal is uiteindelijk vaak toch een beter keuze qua levensduur. Qua materialen kun je kiezen uit:

 

·      Dakpannen (klei of beton en er bestaan ook glanzende dakpannen)

·      Hout

·      Riet

·      Zink

·      Asfalt

·      Bitumen ( verschillende soorten, afhankelijk hoe ze gebruikt worden)

·      Aluminium

·      Leisteen

·      Koper

 Afhankelijk van het soort dak kan de dakdekker bepalen wat de beste keuze is. Natuurlijk houdt hij of zij hierbij rekening met de soorten daken in je nabije omgeving. We geven even een overzicht van de meest gebruikte materialen en de voor- en nadelen van elk van deze materialen.

Hout

Hout wordt net als traditionele dakpannen dakpansgewijs aangebracht. Het is zeer duurzaam en ook ecologisch afbreekbaar. Het is wat duurdere optie, maar gaat ook zeker veel langer mee. Van tijd tot tijd moet het ook schoongemaakt worden om vuil en de algen te verwijderen.

 

Asfalt shingles

Shingles zijn ook een soort dakpannen, maar dan van asfalt. Ze worden net als bij hout overlappend geplaatst. Ze zijn wind- en stormbestendig en gaan tussen de twaalf en zeventien jaar mee. Er zijn veel kleuren en plaatsingen mogelijk wat van je dak een mooie blikvanger maakt. Nadeel is, dat ze sneller beschadigd worden en stormgevoelig zijn. Ze kunnen ook niet goed tegen al te grote grote temperatuurverschillen.

 

Dakpannen

Dakpannen zijn eigenlijk de meest voorkomende soort dakbedekking. Ze zijn sterk en ook duurzaam en kunnen alleen beschadigd worden wanneer bijvoorbeeld de schoorsteenveger  op het dak bezig is. Er zijn drie soorten dakpannen, van klei, beton en glas. De laatste worden vaak gebruikt als lichtvenster. De kleidakpannen hebben een wat langere levensduur dan dakpannen van beton. Er zijn veel soorten, types stijlen en merken. Vooral de glanzende dakpannen, voorzien van een vernislaag geven je huis een bijzondere en luxe uitstraling. De prijzen hiervan liggen wat hoger en je moet er rekening mee houden, dat ze door de jaren heen wat lichter van kleur en gewicht worden. Ook de plaatsing vergt een speciale vakkennis.

  

Toon gerelateerde afbeeldingen