Vind de beste Binnentuinarchitecten | homify

366 Binnentuinarchitecten

Binnentuinarchitecten, niet te verwarren met landschapsarchitecten of tuinarchitecten en hoveniers, hebben de taak om plantaardige elementen in ruimtes te integreren en te onderhouden – zowel in privéruimten als publieke gelegenheden en zowel enkele stukken als grote interieurprojecten.

Interieurbeplantingsarchitecten zorgen niet alleen voor het ontwerp van tijdelijke of permanente natuurlijke composities voor het interieur van hun klanten, maar ook voor de duurzaamheid van hun werk door middel van regelmatig onderhoud (de frequentie en de duur worden vaak gedefinieerd in hun contract). Het gaat hierbij om schoonmaak, bewatering en vernieuwing van planten en bloemen of bloemstukken.

Deze professionals worden nog wel het meest opgeroepen voor commerciële projecten (zoals kantoren, hotels, winkels, bars en restaurants) en institutionele projecten (zoals scholen, gemeentehuizen, concertgebouwen en bibliotheken) omdat zij over het algemeen meer organisatie nodig hebben voor interieurbeplanting dankzij de grootte van het project en de vele werkzaamheden eromheen. Maar, ook voor jouw interieur kan hun uitgebreide kennis van planten, zowel esthetisch als praktisch, zeer nuttig zijn om je te helpen het interieur af te maken of te helpen bij het inrichten van speciale evenementen, zoals een bruiloft of een belangrijke viering.

Toon gerelateerde afbeeldingen