Vind de juiste Badkamerspeciaalzaak in Tilburg

1 Badkamerspeciaalzaak in Tilburg

Badkamerspeciaalzaak in Tilburg

Tilburg – de knusse en gezellige Brabantse stad bekend van de 'kruikezeikers', kent een rijke geschiedenis en gezellig centrum met een ruim winkelaanbod. Deze stad biedt ook allerlei interessante bezienswaardigheden voor architectuur- en design fans. Bekijk er de bekende, zeer futuristische en moderne appartementen-villa aan de Bisschop Zwijsenstraat. Een prachtig staaltje van moderne architectuur. Maar ook het fraaie witte Paleis Raadhuis, de spoorzone, het Centraal Station en de Westpoint zijn zeker de moeite waard.

 

Ga je binnenkort je badkamer verbouwen of aanpassen? Dan kent Tilburg natuurlijk ook een ruim aanbod aan badkamerspeciaalzaken. Zowel in het centrum als op de verschillende meubelboulevards. Daar vind je alle woonwinkels bij elkaar verzameld.

 

Waarom kiezen voor een badkamerspeciaalzaak in de stad?

De keuze voor een badkamerspeciaalzaak uit de regio biedt tal van voordelen. Allereerst weet je zo zeker dat de materialen van goede kwaliteit zijn en ook de plaatsing professioneel wordt uitgevoerd. Dat is belangrijk, want zo kun je deze uitgave deels weer terugverdienen via een waardestijging van je huis. Ook krijg je natuurlijk garantie op de materialen en weet je dat deze lang meegaan. Een prettig idee want je badkamer verbouwen doe je maar eens in de tien of vijftien jaar.

 

Een ander belangrijk voordeel is de tijdwinst. Wanneer je alles in dezelfde winkel koopt, hoef je niet dagenlang rond te shoppen en rijden door de stad. Wel zo gemakkelijk. Bovendien kun je ook snel even terug wanneer er iets niet in orde is of nog even een paar dingen extra halen.

 

Verder kun je rekenen op professioneel advies en wat fraaie voorbeeldontwerpen. Zo krijg je alvast een beeld van hoe het er straks uit komt te zien. Vaak vind je er alles onder één dak en kun je ook de plaatsing laten uitvoeren door de badkamerspeciaalzaak. De meeste winkels hebben een vast team met betrouwbare onderaannemers die je badkamer snel en vakkundig plaatsen. En dat ook nog tegen een vast zeer scherp tarief.

 

 

Waar vind je badkamerspeciaalzaken in Tilburg?

Voordat je gaat shoppen is het handig om eerst even wat inspiratie en ideetjes op te doen. Dan weet je in ieder geval alvast een beetje wat je mooi vindt. Dat helpt je om gerichter naar de juiste winkel en materialen te zoeken. Wat ook handig is is om alvast even een moodboard te maken met foto's kleuren, materialen en sferen die je aanspreken. Nog leuk om te doen ook. Neem ook even een kijkje op onze badkamer pagina's, want daar vind je heel veel voorbeelden met fraaie ontwerpen. Vraag verder naar ervaringen van kennissen en vrienden en neem alvast even een kijkje op de websites van de winkels. Zo weet je alvast wat het assortiment is en of dit voldoende keuze biedt.

 

Ook kun je ervoor kiezen om een paar winkels te bezoeken bij elkaar in de buurt. Op die manier hoef je niet de stad door en kun je vergelijken en verschillende ontwerpen en offertes laten maken.

 

In Tilburg vinden we badkamerspeciaalzaken in de Aabe Factory, één van de grootste meubelboulevards van Tilburg. Ook in het centrum en langs de rand van Tilburg vind je verschillende badkamerspeciaalzaken los verspreid en natuurlijk vinden we er ook de bekende ketens.

 

Wat kost een badkamer verbouwen bij een badkamerspeciaalzaak in Tilburg?

De kosten van een badkamerverbouwing, bepaal je natuurlijk grotendeels zelf. Kies je voor een complete verbouwing dan komt het totaalbedrag meestal ergens tussen de 6.000 en 17.000 euro uit. Doe je daarbij ook dingen zelf, dan kun je nog weer flink besparen op dit bedrag. Denk daarbij aan het slopen, plaatsen van sanitair of afwerken van de badkamer.

 

Laat je je badkamer verbouwen door een badkamerspeciaalzaak, dan betaal je natuurlijk wel iets meer dan bij de bouwmarkt. Deze investering verdien je echter ook deels weer terug door een waardestijging van je huis. En wat zeker belangrijk is: je verkoopt je huis ook sneller wanneer er een mooie, luxe badkamer van hoge kwaliteit aanwezig is.

 

Wil je niet voor verrassingen komen te staan? Maak dan zeker zelf even een budget. En hou je daar ook aan dan weet je precies wat je moet sparen of lenen. Maar je kunt dit ook uitbesteden aan een badkamerspeciaalzaak uit Tilburg.

 

 

Wat zijn de opties wanneer je je badkamer gaat verbouwen?

De opties wanneer je je badkamer gaat verbouwen, hangen natuurlijk af van de staat van je huidige badkamer. Is deze dertig jaar oud met bruine tegels en gele voegen? Tja, dan zit er meestal niks anders op dan een complete badkamerverbouwing.

 

Maar zijn je tegels nog goed en hoef je geen leidingen te verplaatsen? Dan kun je je badkamer ook een totaal nieuwe vibe geven met een paar simpele aanpassingen. De kosten blijven dan beperkt tot een paar honderd euro. Denk daarbij aan een nieuwe inloopdouche of ingebouwd toilet, een accentmuur met houtstrips, wat fraaie sfeerverlichting en wat planten. Al deze dingen doen wonderen voor je oude badkamer. Deze herken je daarna niet meer terug.

 

En het kan nog veel simpeler. Ook met een paar ruwe houten planken, tegelstickers, nieuwe kitranden kun je een totaal andere look neerzetten in je badkamer. Of plaats er wat leuke gouden of koperen accessoires en een houten wc bril.

 

 

Wat zijn de laatste trends in badkamer design?

Qua kleuren zien we de laatste jaren veel warme neutralen en aardetinten zoals zandkleur, beige en roomkleur. Daar worden dan natuurlijke materialen aan toegevoegd zoals hout, bamboe en riet voor een natuurlijke sfeer. En in de badkamer van nu ontbreken ook de planten en het daglicht niet. Het liefst plaatsen we er een groot panoramaraam met staand bad ervoor. 

Qua materialen zien we gietvloeren, beton ciré, hout op de vloer en natuursteen. We kiezen steeds vaker voor een gezellige, warme sfeer die op de huiskamer lijkt. Wel zo belangrijk want de badkamer is net zoals de woonkamer een ruimte waar we graag willen ontspannen. En daar mag natuurlijk ook de warme sfeerverlichting niet ontbreken naast de fellere lamp boven je wastafelmeubel. Ten slotte wordt de badkamer steeds belangrijker qua design. We besteden er veel meer aandacht aan en plaatsen er fraaie accessoires die het totale ontwerp versterken.

Toon gerelateerde afbeeldingen