Vind de juiste Badkamerspeciaalzaak in Rotterdam

1 Badkamerspeciaalzaak in Rotterdam

Badkamerspeciaalzaak in Rotterdam

Rotterdam – stad aan de Maas met verrassende, moderne en gewaagde hoogbouw in het centrum tot aan de prachtige skyline met moderne gebouwen langs de Maas. Wie van moderne architectuur houdt vindt tal van iconische gebouwen in deze dynamische stad. Recentelijk is daar de Markthal bijgekomen als bruisend hart van de stad met allerlei trendy winkels en biologische restaurants. Een walhalla voor elke foodie met een grote versmarkt en allerlei nieuwe trendy restaurants. Deze zette Rotterdam dan ook opnieuw op de kaart.

 

Een bezoek aan de stad is zeker de moeite waard. Bekijk dan zeker deze vijf architectonische hoogtepunten: De Erasmusbrug uit 1996 van UN Studio en Ben van Berkel. Deze is inmiddels het kenmerkende beeld van Rotterdam geworden en biedt een prachtig spektakel in de avond door de fraaie verlichting. Breng ook zeker een bezoek aan De Kunsthal. Dit behoort tot de belangrijkste gebouwen ter wereld. En natuurlijk de Red Apple: de 127 meter hoge woontoren en de beroemde kubuswoningen.

 

Ook qua shoppen kun je er je hart ophalen. Ben je je badkamer aan het herinrichten of aan het verbouwen? Dan heeft Rotterdam natuurlijk ook een zeer breed scala aan badkamerspeciaalzaken. Deze vinden we zowel in het centrum van de stad als op de diverse meubelboulevards. Daar vind je al deze winkels bij elkaar verzameld.

 

Waarom kiezen voor een badkamerspeciaalzaak in de stad?

Kies je voor een badkamerspeciaalzaak uit de regio dan kun je alles bij elkaar shoppen onder één dak. Dit scheelt je niet alleen veel tijd, maar je kunt ook snel even terug om nog iets bij te halen of wanneer er toch iets niet in orde is. Bij een badkamerspeciaalzaak weet je zeker dat de materialen van hoge kwaliteit zijn en krijg je bovendien garantie. Wel zo belangrijk want een badkamer verbouwen kost flink wat geld en zo weet je zeker dat deze weer een tijd mee gaat. Bovendien kan je huis erdoor in waarde stijgen. Daarbij geldt wel dat de verbouwing dan professioneel moet zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen.

 

Natuurlijk is het ook prettig wanneer er iemand met je meedenkt en wat voorbeeldontwerpen kan maken. Of je kan adviseren welke materialen wel of niet geschikt zijn en waarom. Je kunt het hele traject er uitbesteden van A tot Z want de meeste badkamerspeciaalzaken hebben ook een netwerk met betrouwbare professionals die je badkamer snel en vakkundig uitvoeren tegen een scherp tarief.

 

 

Waar vind je badkamerspeciaalzaken in Rotterdam?

Voordat je gaat shoppen is het handig om eerst wat inspiratie op te doen. Zo weet je alvast wat je mooi vindt of graag zou willen en dit helpt om gerichter naar de juiste winkel te zoeken. Maak eventueel een moodboard met foto's kleuren en sferen die je aanspreken. Bekijk ook zeker even onze badkamerpagina's, want daar vind je heel veel voorbeelden met fraaie ontwerpen. En vraag ook naar ervaringen van kennissen en vrienden. Bekijk zeker ook  van tevoren even de websites van de winkels om na te gaan welke jou het meeste aanspreekt en of ze ook een breed aanbod aan soorten sanitair hebben.

 

Ook kun je ervoor kiezen om een paar winkels te bezoeken die bij elkaar in de buurt zitten. Zo hoef je niet de stad door en kun je vergelijken en verschillende ontwerpen en offertes opvragen en vergelijken.

 

In Rotterdam vinden we badkamerspeciaalzaken in de Woonmall Alexandrium, één van de grootste meubelboulevards van Rotterdam. Vind je het niet erg om iets verder te rijden dan vind je ook bij de Zitmaxx in Ter Aar een meubelboulevard met een zeer groot aanbod. Ook in het centrum en langs de rand van Rotterdam zitten verschillende badkamerspeciaalzaken los verspreid.

 

Wat kost een badkamer verbouwen bij een badkamerspeciaalzaak in Rotterdam?

Wat een badkamerverbouwing in totaal kost, bepaal je natuurlijk grotendeels zelf. Is er echt een complete renovatie nodig inclusief nieuw sanitair, tegelen en leidingen verplaatsen, dan moet je rekenen op een bedrag tussen de 6.000 en 17.000 euro. Daarbij kun je nog een deel besparen wanneer je bijvoorbeeld het sloopwerk of het plaatsen van het sanitair zelf uitvoert.

 

Laat je je badkamer verbouwen door een badkamerspeciaalzaak, dan kost dit natuurlijk wel meer dan bij de bouwmarkt. Maar die investering verdien je als het goed is weer terug via een waardestijging van je huis. Bovendien verkoop je je huis ook sneller wanneer er echt een mooie, luxe badkamer aanwezig is.

 

Maak van tevoren zelf even een budget en berekening. Zo weet je precies waar je straks op moet rekenen. En natuurlijk kun je dit ook laten doen door een badkamerspeciaalzaak uit Rotterdam.

 

 

Wat zijn de opties wanneer je je badkamer gaat verbouwen?

Zijn je tegels nog goed en laat je het sanitair op dezelfde plaats? Dan kun je je badkamer ook een totaal nieuwe vibe geven met wat simpele aanpassingen. De kosten blijven dan beperkt tot een paar honderd euro. Een accentmuur van natuursteen, wat fraaie strips met verlichting, en plantschilderij en nieuw sanitair doen wonderen voor je oude outdated badkamer.

 

Ook nog kleinere aanpassingen zoals een tegelrand, tegelstickers, nieuwe kitranden of je tegelvoegen vervangen kan al heel veel doen voor de look van je badkamer. En vergeet ook zeker de accessoires niet of een wc bril met kekke print.

 

 

Wat zijn de laatste trends in badkamer design?

In de badkamer zien we deze dagen veel aarde- en natuurtinten en ook natuurlijke materialen zoals hout, natuursteen, riet, bamboe en planten. Prachtige tinten en materialen voor een natuurlijke sfeer in deze ruimte. Een product zoals beton ciré, een mat stucwerk dat lijkt op leem, past perfect in dit beeld en is daarom ook ongekend populair. Maar we zien ook badkamers met een industrieel tintje. Met grijze betonnen muren, zwarte gietvloeren en koperen lampen en houtaccenten. Ook verlichting wordt steeds belangrijker in de badkamer. We willen er graag die warme, huiselijke sfeer, want ook de badkamer is natuurlijk een belangrijke plek voor onze ontspanning. Ten slotte wordt de badkamer ook steeds belangrijker qua design. We besteden er veel meer aandacht aan en plaatsen er fraaie accessoires die passen binnen het ontwerp.

Toon gerelateerde afbeeldingen