Vind de beste Badkamerspeciaalzaak in Amsterdam

3 Badkamerspeciaalzaak in Amsterdam

Locatie
Badkamerspeciaalzaak in Amsterdam

Amsterdam -  de beroemde stad aan de Amstel waar liefhebbers van kunst, design en architectuur hun hart kunnen ophalen. En je kunt er natuurlijk ook heerlijk shoppen of culinair genieten. Bijvoorbeeld in de Jordaan met alle kleine straatjes en winkels met zeer innovatieve concepten. Maar ook in de artistieke Pijp vinden we tal van trendy nieuwetijds restaurantjes en winkels met verrassende unieke concepten. Zowel qua inrichting als producten! Dus ben je op zoek naar iets fraais voor in huis dan is Amsterdam zeker 'the place to be'. Zoek je tussendoor iets unieks om te lunchen? Sinds kort is er een aantal indrukwekkende duurzame green dakterrassen, zoals dakterras Hopp. Geniet er van een heerlijke gezonde, biologische lunch met geweldig panoramisch uitzicht over de stad.

 

Ook wanneer je je interieur aan het veranderen of aan het verbouwen bent, dan heeft Amsterdam natuurlijk ook een keur aan badkamerspeciaalzaken voor elke willekeurige badkamerrenovatie. In en om Amsterdam vind je diverse meubelboulevards waar al deze winkels verzameld zijn.

 

De voordelen van een badkamerspeciaalzaak in Amsterdam?

Een badkamer verbouwen is meestal een kostbaar project. Bovendien kun je er ook de waarde van je huis mee vermeerderen. Maar dan is het wel belangrijk dat de verbouwing natuurlijk professioneel is uitgevoerd met de juiste kwaliteit materialen. Bij een badkamerspeciaalzaak in Amsterdam vind je een zeer breed assortiment en weet je ook zeker dat al deze materialen van hoge kwaliteit zijn. En dat is belangrijk, want je verbouwt je badkamer niet elke drie jaar.

Ook scheelt alles bij elkaar shoppen onder één dak je heel veel tijd. Je hoeft niet de hele stad door te rijden van winkel naar winkel. Vaak moet je ook een aantal keer naar de winkel voordat je alles geregeld hebt. Bovendien krijg je vaak langere garantie op de materialen bij een badkamerspeciaalzaak in Amsterdam. En je kunt snel even teruggaan wanneer er iets toch niet in orde is.

Last but not least: het advies. In een badkamerspeciaalzaak kun je een gedegen advies verwachten van mensen met expertise. Ze zijn op de hoogte van alle trends, voor- en nadelen van materialen en wat mooi bij elkaar past. Ze maken graag een fraai 3D-design voor je waarin je alles alvast even voor je ziet. Zo weet je hoe alles er straks uit gaat zien en kom je niet voor verrassingen (of teleurstellingen) te staan. Sommige badkamerspeciaalzaken in Amsterdam hebben ook een netwerk met betrouwbare aannemers waarmee ze prijsafspraken hebben die de verbouwing vakkundig voor een scherpe prijs voor je kunnen uitvoeren.

 

Waar vind je badkamerspeciaalzaken in Amsterdam?

Wanneer je je badkamer gaat verbouwen dan is het wel zo handig wanneer je alle winkels een beetje bij elkaar in de buurt hebt, zodat je kunt kiezen en vergelijken. Vraag ook zeker naar ervaringen van vrienden en familie en bekijk alvast van tevoren websites om na te gaan welke winkel en assortiment het beste past bij jouw wensen en smaak.

Ook is het handig om alvast inspiratie op te doen zodat je alvast ongeveer weet wat je graag zou willen of mooi vindt. Je kunt daar eventueel ook een moodboard van maken. Hoe beter je namelijk weet wat je wilt, hoe gerichter je kunt zoeken. Op onze badkamer pagina's vind je ontwerpen om van te watertanden. Wil je echt iets bijzonders? Denk er dan eens over om een interieurontwerper in te huren voor een design. De kosten daarvan vallen enorm mee en het levert je veel op want de dure badkamerverbouwing wil je wel graag deels terugverdienen met een waardestijging van je huis.

In Amsterdam vinden we badkamerspeciaalzaken op de Arena Boulevard, één van de grootste meubelboulevards van Amsterdam. En rijd dan ook even door naar Diemen en Muiden, dat ligt in de buurt en daar vind je nog twee meubelboulevards. Ook in de buurt van de Willem de Zwijgerlaan vinden we een reeks aan badkamerspeciaalzaken bij elkaar. En in het centrum zitten ook verschillende badkamerspeciaalzaken los verspreid.

 

Wat kost een badkamer verbouwen bij een badkamerspeciaalzaak in Amsterdam?

Je badkamer verbouwen via een badkamerspeciaalzaak kost natuurlijk wel iets meer dan wanneer je naar de bouwmarkt gaat. Daar staat tegenover dat de kwaliteit van de materialen veel beter is en je langere garantie krijgt. Dit verdien je dus weer terug in de levensduur van je badkamer en de waardevermeerdering van je huis. Huizenkopers vinden een badkamer altijd zeer belangrijk, dus wanneer deze er prachtig uitziet is dat altijd een belangrijk selling point.

De kosten voor een badkamer verbouwen lopen enorm uiteen en zijn afhankelijk van de grootte van je badkamer, je wensen, de materialen en wat je eventueel zelf doet. Gemiddeld genomen moet je rekenen op een bedrag van minimaal 6.000 euro en maximaal 17.000 euro. De kosten voor plaatsing zitten daar dan bij. Is een hele verbouwing niet nodig dan kun je ook een paar onderdelen vervangen en blijven de kosten beperkt tot een paar honderd euro. Maak zelf een spreadsheet waarin je alles op een rij zet of laat de badkamerspeciaalzaak in Amsterdam een berekening maken.

 

Wat zijn de opties wanneer je je badkamer gaat verbouwen?

Wellicht is je huidige badkamer nog in goede staat en kun je volstaan met alleen een nieuwe inloopdouche of wastafelmeubel. Bekijk deze optie zeker even voor je met een totale verbouwing start. Wanneer je tegels nog goed zijn en niet outdated dan kun je je badkamer ook compleet veranderen met wat simpele toevoegingen.

Ook kun je je badkamer een budget make over geven met bijvoorbeeld nieuwe kitranden en voegsel, trendy accessoires, tegelstickers, een accentmuur met hout- of natuursteenstrips of een design natuursteen wastafelmeubel op een houten plank.

 

Wat zijn de laatste trends in badkamer design?

De badkamer wordt steeds meer een verlengde van onze woonkamers en een plek om te genieten. Qua kleuren zien we er de laatste jaren veel aardetinten, maar ook zwart, grijs en wit doen nog steeds mee. Trendy zijn materialen als beton ciré op de muren en betonnen wastafelmeubels of een betonnen muur. Maar we zien ook veel (ruw, onbewerkt) hout- en natuursteenstrips. En ook het bad los op de grond wint aan populariteit. Verder vinden we warmte in de badkamer ook zeer belangrijk. Daarom wordt er steeds vaker sfeerverlichting geplaatst, vaak ook als strip in een nis of onder de badrand. Qua accessoires voegen we die elementen toe die het ontwerp extra flair geven en die zorgen voor een gezellige, knusse sfeer in de badkamer. En we plaatsen ook steeds vaker daglichtkokers, planten of een groene muur in de badkamer. Why not? 

Toon gerelateerde afbeeldingen