INTER/ALTER interior architects

Projecten

Je bent ondernemer en overweegt het inschakelen van een interieurarchitect? Wat gaaf dat je aan ons denkt!

InterAlter is een beetje vreemde eend in de bijt. We hebben een afwijkende visie als het gaat over ontwerpen. Maar dat is precies de reden waarom onze klanten voor ons kiezen.

Naar onze mening wil een hotelmanager 100% bezetting draaien, een horeca ondernemer meer biertjes tappen, en een winkelier een zo hoog mogelijke conversie realiseren. Werken voor de zakelijk markt betekent in het hoofd kruipen van de ondernemer en begrijpen wat het doel is van het interieur.

Jouw gast, klant of client daarentegen vindt dat allemaal niet zo belangrijk. Sterker nog, die wilt vooral niet het idee hebben dat hij zojuist doelwit is geworden van jouw marketingstrategie. Die wilt de gaafste overnachting ooit boeken, geheel eigenhandig de meest actuele hotspot in town ontdekken en kleding dragen die vertelt wie hij of zij is.

Dat zijn twee verschillende werelden. En wij opereren daar precies tussenin. Enerzijds aan de exploitatie gerelateerde kant; omzet, targets, bezettingsgraden, etc… En anderzijds aan de communicatieve kant: wie ben je? wat heb ik aan jou? En waarom zou ik voor jou kiezen en niet voor iemand anders?

Wij zien interieurarchitectuur als een combinatie van marketing, sociale psychologie en ruimtelijk ontwerpen. Feitelijk creëren wij billboards in 3d! En graag doen we dat ook voor jou!

Bel ons direct voor een kennismaking of stuur een mail voor meer informatie.

frans pijpers / 06 - 476 97 669 / frans@interalter.nl

roger haan / 06 - 511 77 592 / roger@interalter.nl

Diensten
ontwerp tot en met oplevering
Servicegebieden
Nederland en België en Duitsland
Awards
Tijdens de Hospitality & Style Awards 2015 is Kaboom Hotel Maastricht uitgeroepen tot Best Hotel Concept, de jaarlijkse award van Entree Magazine voor het meest originele hotelconcept. Volgens de onafhankelijke jury van het magazine bestaande uit elf professionals, scoort Kaboom Hotel het hoogst op creativiteit, vertaling van het concept naar het interieur, innovatie-gehalte en de doorvertaling naar de details. De bekendmaking van de winnaars vond plaats op maandag 30 november in Studio21 te Hilversum tijdens de negende editie van dit jaarlijkse hoogtepunt voor de hospitality industrie.
Adres
Kerkstraat 31
6301 BX Valkenburg
Nederland
+31-433118341 www.interalter.nl

Beoordelingen

Vanuit aandacht en betrokkenheid leveren zij hoogwaardig, eerlijk en persoonlijk advies. Hiervoor wordt de tijd voor je genomen terwijl nodige actie niet lang op zich laat wachten.
6 maanden geleden
Wat een fijn contact hadden wij met Frans! Na een kennismaking op de inloopavond kwam hij gelijk polshoogte nemen in onze monumentale woning en heeft ons van eerlijk, transparant advies voorzien. Mochten wij in de toekomst voor ontwerp/verbouwing vraagstukken o.i.d. komen te staan, gaan wij zeker terug naar Inter Alter!
ongeveer 1 jaar geleden
Niets dan lof voor deze twee die elkaar aanvullen als Yin en Yang. Creatief met oog voor haalbaarheid hebben ze voor ons bedrijf veel mooie dingen laten zien.
meer dan 1 jaar geleden