INTER/ALTER interior architects : Interieurarchitecten in Valkenburg | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
INTER/ALTER interior architects
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
INTER/ALTER interior architects
INTER/ALTER interior archit...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Je bent ondernemer en overweegt het inschakelen van een interieurarchitect? Wat gaaf dat je aan ons denkt!

InterAlter is een beetje vreemde eend in de bijt. We hebben een afwijkende visie als het gaat over ontwerpen. Maar dat is precies de reden waarom onze klanten voor ons kiezen.

Naar onze mening wil een hotelmanager 100% bezetting draaien, een horeca ondernemer meer biertjes tappen, en een winkelier een zo hoog mogelijke conversie realiseren. Werken voor de zakelijk markt betekent in het hoofd kruipen van de ondernemer en begrijpen wat het doel is van het interieur.

Jouw gast, klant of client daarentegen vindt dat allemaal niet zo belangrijk. Sterker nog, die wilt vooral niet het idee hebben dat hij zojuist doelwit is geworden van jouw marketingstrategie. Die wilt de gaafste overnachting ooit boeken, geheel eigenhandig de meest actuele hotspot in town ontdekken en kleding dragen die vertelt wie hij of zij is.

Dat zijn twee verschillende werelden. En wij opereren daar precies tussenin. Enerzijds aan de exploitatie gerelateerde kant; omzet, targets, bezettingsgraden, etc… En anderzijds aan de communicatieve kant: wie ben je? wat heb ik aan jou? En waarom zou ik voor jou kiezen en niet voor iemand anders?

Wij zien interieurarchitectuur als een combinatie van marketing, sociale psychologie en ruimtelijk ontwerpen. Feitelijk creëren wij billboards in 3d! En graag doen we dat ook voor jou!

Bel ons direct voor een kennismaking of stuur een mail voor meer informatie.

frans pijpers / 06 - 476 97 669 / frans@interalter.nl

roger haan / 06 - 511 77 592 / roger@interalter.nl

Diensten
ontwerp tot en met oplevering
Servicegebieden
Nederland en België en Duitsland
Awards
Tijdens de Hospitality & Style Awards 2015 is Kaboom Hotel Maastricht uitgeroepen tot Best Hotel Concept, de jaarlijkse award van Entree Magazine voor het meest originele hotelconcept. Volgens de onafhankelijke jury van het magazine bestaande uit elf professionals, scoort Kaboom Hotel het hoogst op creativiteit, vertaling van het concept naar het interieur, innovatie-gehalte en de doorvertaling naar de details. De bekendmaking van de winnaars vond plaats op maandag 30 november in Studio21 te Hilversum tijdens de negende editie van dit jaarlijkse hoogtepunt voor de hospitality industrie.
Adres
Kerkstraat 31
6301 BX Valkenburg
Nederland
+31-433118341 www.interalter.nl
Prof pin.png%7c50.864733,5