Houthandel van Steen | Man-made furniture: Meubels & accessoires in Amsterdam | homify
Houthandel van Steen | Man-made furniture
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project

Projecten

Houthandel van Steen is een moderne ambachtelijke meubelmakerij en houthandel, gevestigd in een voormalige houtzagerij (sinds 1960) in het centrum van Amsterdam. 

Op ongedwongen en persoonlijke wijze ontwerpen, maken en verkopen we mooie, handgemaakte en unieke producten voor mensen met waardering voor authentiek materiaal en vakmanschap. 

Écht handwerk voor een eerlijke prijs.

Onze meubels zijn bedoeld om mee te leven en daarom ook om minstens een leven lang mee te gaan.

Wij voorzien daarnaast onze buurt en onze stad van een van de belangrijkste en mooiste natuurlijke grond- en bouwstoffen: Massief hout. Ook verkopen wij plaatmateriaal,  bewerken we eventueel het zelf meegebrachte materiaal van klanten en zijn wij gespecialiseerd in het leggen van eikenhouten vloeren. Daarbij dragen wij er vanzelfsprekend zorg voor dat al ons materiaal op duurzame wijze is geproduceerd, gekapt en getransporteerd.

Wees welkom in ons atelier aan de Overtoom 516 om de mogelijkheden te bespreken of om inspiratie op te doen!

Diensten
man-made furniture
Servicegebieden
  • Amsterdam
  • ambachtelijk handwerk
  • tafels
  • wandplanken
  • werkbladen
  • kasten
  • massief hout
Adres
Overtoom 516
1054 KL Amsterdam
Nederland
+31-206128300 www.houthandelvansteen.nl

Beoordelingen

Prachtige houten meubels in de zaak
2 maanden geleden
Ik heb hier vier jaar geleden een houten tafel laten maken en op locatie laten bezorgen. Deze werd verkocht met "levenslange garantie". Echter begint het tafelblad nu helemaal krom te trekken. Reactie van Van Steen is "Omdat we niet weten onder welke omstandigheden de tafel is gebruikt en het een natuurproduct is, kunnen we de tafel ophalen en repareren tegen kosten van 291,25 Euro". Hoe kan ik een eetkamertafel verkeerd gebruiken zodat deze krom trekt? Vervolgens twee keer gevraagd wat dan wel onder de garantie zou vallen, maar men reageert helemaal niet meer.
meer dan 1 jaar geleden
Wij hebben een vloer laten leggen door Reinier van dit bedrijf. Wat een shock. Na een rekening van rond de 12.000 euro's te hebben betaald, heeft hij de vloer gelegd en dat was een verschrikking. Bijna elke plank had er butsen uit en zaten allemaal splinters op. Je kunt op deze vloer nooit op je blote voeten. De plinten zaten los, en zijn niet allemaal afgewerkt. Op de werkvloer moesten we plotseling van alles bijbetalen terwijl er geen extra werk bij kwam, maar hij zei dat het niet uit kwam. Vreselijk arrogant en heel erg teleurgesteld dat we niet tevreden waren. De afwerking was vreselijk. De attitude was ook heel erg vreselijk. NOOIT MEER HOUTHANDEL van Steen. De dames zijn ongetwijfeld een stuk aardiger, maar Reinier is een botte bijl, die het werk niet af achterlaat en er ook nog eens schandaligerwijs meer dan 12.000 euro's voor vraagt. Zijn antwoord: dit vind ik niet ok, ik heb hartstikke mijn best gedaan, en geeneens extra geld gerekend voor het opmeten. We zijn er ziek van, en vinden nul op rekest.
10 maanden geleden
Prof pin.png%7c52.3588339,4