Kmpr&: Advies- en ingenieursbureau's in Den Haag | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Kmpr&
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Kmpr&
Kmpr&
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Kmpr& ondersteunt bij het professionaliseren van de ontwerppraktijk van (jonge) ontwerpers. We ondersteunen o.a. bij het scherpstellen van ambities en het opstellen van bedrijfsplannen.

Ons Europees netwerk van producenten stelt ons in staat ontwerpen te produceren, terwijl we korte communicatielijnen, lage oplagen en korte levertijden kunnen bieden.

We dragen bij aan groei door het vinden en selecteren van de juiste verkoopkanalen voor producten, waardoor de ontwerper meer tijd overhoudt voor het ontwerpen van nieuwe producten.

Diensten
productiemanagement, bedrijfsadvies, en agentschap
Servicegebieden
  • productiemanagement
  • productontwikkeling
  • marketing & verkoop
  • Den Haag
Adres
Maystraat 119
2593VV Den Haag
Nederland
+31-624222332 www.kemperen.nl
Prof pin.png%7c52.0832487,4