halma-architecten: Architecten in Malden | homify
halma-architecten
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
halma-architecten
halma-architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Projecten

Een opdrachtgever overhandigd een geschreven programma van eisen aan een architect . Als  architect  kunnen wij deze geschreven tekst  in drie dimensionale beelden en of gebouwen omzetten.

Rekening houdend met situering , licht , geluid ,ruimtelijke – en organisatorische relaties ,bouw-  en installatie technische  componenten  en materialen. Een project  van binnen  naar buiten ontwerpen , de onderlinge relaties van ruimten en functies , beleving naar de omgeving proberen zo optimaal mogelijk uit te werken . Ook het gebruik van materialen en hun kleuren , natuurlijk licht even als kunst-licht dragen bij, bij  het welzijn van de mensen die in de ontworpen ruimten mogen leven en verblijven .  De gevels  rondom het gebouw is als een jas om ons lichaam , droog warm en passend in zijn omgeving. Samen bouwen en de lat op alle fronten op een hoger niveau leggen en  elkaars wensen en eisen respecteren dat is mijn passie voor het vak bouwen .

Servicegebieden
malden
Adres
6581jv Malden
Nederland
Prof pin.png%7c51.7741355,5