Pallazzo Veranda: Terrassen, patio's & overkappingen in Eindhoven | homify
Pallazzo Veranda
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Pallazzo Veranda
Pallazzo Veranda
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Haal het heerlijke buitenleven naar binnen met een Pallazzo aluminium veranda of terrasoverkapping. De duurzame aluminium veranda’s en terrasoverkappingen van Pallazzo Veranda staan bekend om hun degelijkheid en kwaliteit in afwerking. Dankzij een glazen dak met zeer grote overspanning krijgt u een maximaal gevoel van ruimte.
Of u nu kiest voor een aluminium serre, veranda, tuinoverkapping of terrasoverkapping, met Pallazzo geniet u thuis van outdoor living. Vier vakantie in eigen huis, schop uw schoenen uit, verleng uw zomer, organiseer feestjes en barbecues of geniet van de rust in uw tuin. Als aluminium verandaspecialist hebben wij de Pallazzo terrasoverkappingen de afgelopen twintig jaar doorontwikkeld met onze ervaringen én die van gebruikers.

Pallazzo Veranda is leverancier van hoogwaardige terrasoverkappingen aan geselecteerde vakbedrijven. Deze veranda's voldoen aan de laatst gestelde kwaliteitseisen en zijn CE gemarkeerd. 

Voor consumenten hebben wij een app gemaakt waarmee virtueel een veranda tegen het huis kan worden geplaatst. Deze App is gratis te downloaden in de Appstore en Google Play store.

Pallazzo Veranda levert deze verandas is: Nederland, Duitsland, Frankrijk, Belgie, Denemarken, Engeland.

Servicegebieden
Eindhoven
Adres
Esp 440
5633 AJ Eindhoven
Nederland
+31-402646494 www.homify.nl/professionals/86036/pallazzo
Prof pin.png%7c51.4893964,5