MyMosaic : Tegels, steen & werkbladen in Ochten | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
MyMosaic
MyMosaic

MyMosaic

edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Wijzig omslag
MyMosaic
MyMosaic
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Glasmozaïek : ontwerp je eigen mix

Of je nu eindgebruiker bent of ontwerper bij MyMosaic heb je online de mogelijkheid om een unieke wand- en vloerafwerking te creëren. Een glasmozaïek dat naadloos aansluit op de gewenste stijl en smaak. Van een klein muurvlak achter de wastafel tot de complete zwembadafwerking, jij bepaalt nu zelf de kleuren en de kleurverhouding met onze Design Tool.  Zodat je niet voor budgettaire verrassingen komt te staan toont de Design Tool tijdens het ontwerpen direct de kosten voor jouw ontwerp.  

Wil je de kleuren van de glassteentjes even zien?  bestel dan eenvoudig de kleurenkaart van jouw ontwerp, zo overtuig je zelf ervan dat de kleuren samenstelling van jouw glasmozaïek helemaal naar wens is.

We produceren jouw glasmozaïek in Nederland zodat de levertijd beperkt blijft. Voor de complete uitvoering vind je in onze webshop overigens alle materialen om jouw mozaïekproject succesvol uit te voeren.

Diensten
ontwerp en productie van maatwerk in glasmozaïek
Servicegebieden
  • ontwerp en productie van maatwerk in glasmozaïek
  • Ochten
Adres
4051CV Ochten
Nederland
+31-344643044 www.mymosaic.eu
Prof pin.png%7c51.910084,5