yksi ontwerp: Designer producten in Eindhoven | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
yksi ontwerp
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
yksi ontwerp
yksi ontwerp
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Yksi (Leonne Cuppen, Kees Heurkens en Eduard Sweep) ontwerpt meubels en totale interieurs, op eigen initiatief en in opdracht. De ontwerpen van Yksi zijn verrassend en fris, maar tegelijkertijd tijdloos en ingegeven door een voortdurende zoektocht naar nieuwe combinaties van materialen, vormen en productiemethoden. Ze ontwierpen onder andere meubels voor eigen collectie en voor onder andere Felicerossi, Present Time en Bree’s New World.

Behalve meubels en accessoires op eigen initiatief ontwerpt Yksi ook totale interieurs en meubels voor bedrijfsleven en in opdracht van de industrie, en voor particulieren. Een greep uit recente interieuropdrachten: Conferentiehotel Kapellerput Heeze, Manfield Nederland, Brantano België, Nederlandse ambassade Parijs, Het Noord Brabants Museum, Sateliet Meubelen, Leoxx projecttapijt, Leolux meubelen, Soonsalon, Volker Wessel Modelwoning, Heijmans Modelwoning, Fontys Hogeschool voor de kunsten, Bouwfonds Eindhoven, Bol Accountants, Ballast Nedam, Maasstad Ziekenhuis Rotterdam, Het Regionaal Historisch Centrum Eindhoven,..

Yksi Ontwerp staat garant voor spraakmakende meubel en interieurontwerpen. De ontwerpmentaliteit van dit ontwerpburo kenmerkt zich door een voortdurende zoektocht naar nieuwe combinaties van materialen, vormen en productiemethoden. Yksi heeft een eigen collectie van designmeubels, accessoires en exclusieve relatiegeschenken.

Yksi heeft al vanaf de start in 1991 exposities ontwikkeld,
tot 2007 in haar eigen galerie, daarna in het Designhuis. En vanaf 8 oktober 2011 op de locatie aan de Torenallee op Strijp-S. Werk van Nederlandse ontwerpers staat hierbij vaak centraal.

Yksi Expo organiseert wisselende tentoonstellingen in de ruimte van Yksi op Strijp S. Met daarbij veel aandacht voor Dutch Design, jong talent en de relatie tussen design met technologie, architectuur en andere creatieve en kunstdisciplines. Daarnaast bedenkt, ontwerpt en realiseert  Yksi tentoonstellingen die te zien zijn op andere plekken in de wereld, van Beijing tot Bratislava en van Moskou tot Milaan.

Yksi Winkel biedt een uitgebalanceerde collectie design meubels en accessoires van voornamelijk Nederlandse makelij. De ontwerpen zijn van onder andere Gispen, Goods en Moooi, maar ook van zelfstandig ontwerpers als Marcel Wanders, Richard Hutten, studio Job en natuurlijk Yksi Ontwerp. Zoek je dus een leuk cadeau of een mooi meubel…aarzel niet en klik door. Of breng een bezoek aan de online winkel of bezoek de Yksi Winkel op Strijp S in Eindhoven.

Servicegebieden
  • meubel
  • Interieur
  • concept en tentoonstellings ontwerp
Awards
  • Beste Woonprofessional 2012
  • (Sanoma), Design in Detail Award 2010 (Restaurant Cruijdenhuisch Eindhoven), Design in Detail (Yksi Winkel), Elle Decoration Award 2008 (karpet Ali Baba), Mart Stam award 2007, NBKS 2007 Clock Design, Harrie Tillie Prijs 2005
Adres
Stratumsedijk 49
5611 NC Eindhoven
Nederland
+31-402930440 www.yksi.nl
Prof pin.png%7c51.4318012,5