Stairz: Trappen en relingen in Lisse | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Stairz
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Stairz
Stairz
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf wat geheel gericht is op traprenovatie, het renoveren van bestaande en nieuwe trappen door middel van het unieke trede over trede systeem. Sinds 12 jaar houden wij ons hiermee bezig en zijn uitgegroeid tot een van de leidende bedrijven in de traprenovatie branche.

Het gedreven team bestaat uit klantgerichte professionals die elke dag weer er op uit trekken onze klanten optimaal te bedienen met onze kennis en specialiteit in het renoveren van trappen door Nederland en België.

Servicegebieden
Traprenovatie en Lisse
Adres
2163 HC Lisse
Nederland
www.stairz.nl

Beoordelingen

Ik raad dit bedrijf sterk af. Zeker als particulier. Wij hadden een geschil met het dichtmaken en afhalen van de trapbekleding, voordat het schilderbedrijf zou komen schilderen. Bij het vaststellen van de overige lijmresten, heeft de schilder nog telefonisch contact opgenomen of er vanuit Stairz een andere oplossing geboden kon worden, in plaats van de extra uren besteden voor het verwijderen van de lijmresten. Hier wilden ze niets van weten en ook achteraf de extra kosten die hiervoor gerekend werden, zijn uiteraard voor de klant. Klant is daarmee de dupe en er is werkelijk geen greintje begrip te bespeuren bij de contactpersoon. Je kunt beter naar de concurrent of ik raad je aan ALLES waarop je kunt anticiperen wat tegenzit met bijvoorbeeld verwijderen van bekleding helemaal dicht te timmeren met deze partij.
bijna 3 jaar geleden
Projectdatum: oktober 2017
Prof pin.png%7c52.2689626,4