Burobas: Interieurontwerpers in Eindhoven | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Burobas
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Burobas
Burobas
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Burobas is nieuwsgierig, onbevooroordeeld en betrokken. Bas Lamers, Bas van Rooij en hun medewerkers luisteren scherp naar hun opdrachtgevers. Toch verliezen zij de gebruiker nooit uit het oog. Daarin ligt hun kracht. Steeds gaat het hen om mensen. Burobas zoekt graag de dialoog om een representatief beeld van hun behoeften te krijgen. Het leidt tot inzichten die op de tekentafel nooit hadden kunnen ontstaan.

Burobas ontwerpt interieurs voor woonzorggebouwen, kleinschalige woonvoorzieningen voor p.g.-bewoners, scholen, kantoren en meubels. Zelfs pleinen en tuinen. Bijzonder is dat zij informele interieurs realiseren die spontaan lijken te zijn ontstaan. Toch zijn deze tot in de kleinste details vormgegeven. Hun interieurs zijn nooit stigmatiserend, maar brengen mensen samen. Het zijn verrassende omgevingen waarin je je geborgen voelt. Ambiances die mensen prikkelen hun talenten te ontplooien.

Diensten
  • interieurontwerp
  • productontwerp
  • Grafisch Ontwerp
  • projectmanagement
Servicegebieden
Eindhoven
Adres
Stratumsedijk 52A
5611 NE Eindhoven
Nederland
+31-402908588 www.burobas.com
Prof pin.png%7c51.4303181,5