derksen|windt architecten: Architecten in Rotterdam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
derksen|windt architecten
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
derksen|windt architecten
derksen|windt architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

derksen|windt architecten is een jong, verfrissend en ambitieus architectenbureau met een eigen visie, opgericht in 2008 door Jeroen Derksen en David Windt.'Wij zijn ons bureau gestart omdat wij een onderscheidende visie binnen de architectuur hebben die wij in projecten willen laten terugkomen. In onze ogen moet de beleving van de gebruiker centraal staan in het ontwerp. 

We ontwerpen vanuit die beleving van de gebruiker om tot een mooi en sterk concept voor iedere opgave te komen.Onze filosofie om te ontwerpen vanuit de beleving heeft de afgelopen jaren tot mooie en uiteenlopende projecten en interessante onderzoeken geleid.

Hiernaast hebben wij nog drie thema's die voor ons zeer belangrijk zijn namelijk duurzaamheid, daglicht & materiaalgebruik. Thema's die vaak en door veel (ontwerpend) onderzoek terugkomen in onze ontwerpen.

Diensten
Architectuur
Servicegebieden
Rotterdam
Adres
abraham kuyperlaan 102a
3038 pp Rotterdam
Nederland
+31-642586644 www.derksenwindtarchitecten.nl
Prof pin.png%7c51.9341433,4