You surround You: Interieurarchitecten in Purmerend, Nederland | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
You surround You
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
You surround You
You surround You
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

You surround You is een bureau dat vol passie werkt aan interieurprojecten. Het uitgangspunt van de projecten is geijkt op een  architectonische en strakke basis. Ten alle tijden dient het bestaande gebouw, de locatie en het gebruik als uitgangspunt voor het ontwerp. De spanning tussen gebouw en interieur is daardoor vaak voelbaar. 

YsY streeft ernaar, binnen de gestelde ambities, budget en wensen van de opdrachtgever een levendige ruimte op te leveren. Een ruimte die voor zichzelf spreekt. Het proces van concept tot en met uitvoering wordt door YsY begeleid.

Diensten
interieurontwerp, conceptontwerp, en verbouwingen
Servicegebieden
Amsterdam, Purmerend, en Purmerend, Nederland
Adres
Rietsingel
1441 NL Purmerend, Nederland
Nederland
+31-644557111 www.yousurroundyou.nl
Prof pin.png%7c52.4976347,4