CUBIQZ Clever Cardboard Creations: Home staging in Enschede | homify
CUBIQZ Clever Cardboard Creations
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
CUBIQZ Clever Cardboard Creations
CUBIQZ Clever Cardboard Cre...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Projecten

Het Cubiqz inrichtingsconcept bestaat uit lichtgewicht kartonnen meubelen en kartonnen keukens, voorzien van een unieke cover met fotoprint en op maat gemaakte hoes van stof in steeds wisselende kleuren en dessins. Hiermee tover je een lege ruimte in een handomdraai om tot een realistische keuken, woonkamer, slaapkamer en kantoor. 

Er is een compleet assortiment niet van echt te onderscheiden kartonnen meubels en keukens verkrijgbaar, waarmee een woning of kantoorruimte makkelijk, snel, professioneel én heel voordelig ingericht kan worden voor een fotopresentatie of bezichtiging. Kopers krijgen zo een goed beeld van de mogelijkheden van woning of kantoorruimte en dát verkoopt!

In combinatie met accessoires kun je elke sfeer creëren. Door de realistische maatvoering kunnen de kartonnen meubels goed gecombineerd worden met bestaand meubilair. Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning, een bestaande woning of een gedateerde woning; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Voordeel van de tijdelijke kartonnen keukens en meubels: de koper van het object kan geheel naar eigen smaak en budget zijn echte keuken en woninginrichting samenstellen!

Diensten
Verkoop en verhuur van kartonnen meubelen en kartonnen keukens. Koop cubiqz online www.cubiqz.nl
Servicegebieden
Kartonnen keukens | Kartonnen meubelen voor woonkamer slaapkamer en kantoorruimte | Verkoopstyling | Vastgoedstyling | Home Staging
Adres
Josink Esweg 8
7545 PN Enschede
Nederland
+31-653844281 www.cubiqz.nl

Beoordelingen

meer dan 1 jaar geleden
Grote producten en super nice contact! Ik bestelde een normale hier
ongeveer 1 jaar geleden
Geweldig gezelschap voor homestagers. Goede bediening en goede service en de goederen zijn supergoed en het assortiment is erg groot. Ik vind het heerlijk om hier te winkelen.
3 maanden geleden
Prof pin.png%7c52.2152829,6