MEF Architect

MEF Architect

MEF Architect
MEF Architect
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

MEF architect - een Italiaans ontwerpbureau welke sinds 2007 in Nederland is gevestigd.

Wie zijn wij?

Wij ontwerpen met een Italiaans accent, dat is letterlijk wat wij doen. Wij bouwen met een Italiaanse visie: warm, strak, modern en met een knipoog naar Italiaans design en de mediterrane cultuur. Op doordachte wijze combineren wij het moderne met de bijzonderheden van een land vol historische associaties en beroemd om zijn elegantie, stijl, design en innovatie.

We zien het als een uitdaging nieuwe ideeën te ontwikkelen, nieuwe materialen en constructies te bedenken en deze hier in Nederland toe te passen in relatie tot de hedendaagse maatschappelijke, culturele, economische en ecologische waarden. Wij zien onszelf als een professioneel Italiaans platform waar innovatieve projecten worden ontwikkeld voor elke plek, voor elke bestemming en voor elke cliënt met een passie voor Italiaans design.

Hoe gaan wij te werk. 

De uitkomst van elk project wordt bepaald door het programma van eisen dat door architect en opdrachtgever samen is geformuleerd.
Na een oriënterend gesprek worden de plaatselijke situatie en de specifieke wensen van de cliënt vertaald in een eerste ontwerpschets. Vanaf het begin wordt rekening gehouden met het beschikbare budget zodat alleen gepresenteerd wordt wat haalbaar is. MEF architect begeleidt daarna de totale procedure van schetsontwerp tot en met de aanvraag van de bouwvergunning, van het begeleiden van de bouw tot en met de oplevering. Karakteristiek voor MEF architect is de aandacht voor elk detail in elke ruimte van het gebouw. Daarom is zij regelmatig ter plekke zodat ze alles kan begeleiden, problemen kan voorkomen en het werk kan afleveren zoals verwacht mag worden.

Voor meer informatie kunt u ons contacteren. 

Diensten
  • Onze studio werkt aan projecten zoals
  • ontwerp en renovatie van villa's
  • luxe spa
  • beauty centers
  • winkels en restaurantjes
  • waar de Italiaanse sfeer voelbaar is tot in de kleinste details
Servicegebieden
Noord Holland en Gooi
Awards
In 2014 werd MEF architects door AIAC (Italiaanse associatie van architectuur en kritiek) als één van de beste jonge architectuurstudio’s ter wereld. 
Adres
Donkereind 6
3645TD Vinkeveen
Nederland
+31-297261429 www.mefarchitects.nl

Beoordelingen

Maria Elena heeft ons geholpen bij het ontwerpen van de aanbouw aan onze nieuwe woning. Zij kwam niet alleen met mooie, maar ook met praktische oplossingen. Ze dacht mee met onze gezinssituatie, waarin wij behoefte hebben aan bergruimte en ontwierp ook een bijzondere kast voor ons, die tevens als room divider gaat dienen. Wij zijn erg tevreden over haar inbreng.
8 maanden geleden
Projectdatum: april 2016
Beautiful designs with an Italian overtone
5 maanden geleden
"Maria Elena heeft ons geholpen met de renovatie van ons huis. Wij wilden de woonkamer opknappen en de keuken vervangen. Zij heeft de ruimtes anders ingedeeld. De keuken werd bij de woonkamer getrokken en beide lijken nu groter. Door het gebruik van gedurfde kleuren in combinatie met mooie materialen hebben wij een open en toch warme sfeer in onze woning. Dank je wel Maria Elena
4 maanden geleden
Projectdatum: september 2018