MEF architect Vinkeveen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
MEF Architect
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Statistieken Premium
MEF Architect
MEF Architect
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

MEF architect - een Italiaans ontwerpbureau welke sinds 2007 inNederland is gevestigd.

Kennismaken met Maria Elena Fauci van MEF architect

Wie zijn wij?

MEF architect is een Italiaans ontwerpbureau dat sinds 2007 in Nederland is gevestigd en opgericht door Maria Elena Fauci. De studio kenmerkt zich door snel en flexibel te reageren op wensen van de cliënt, waarbij het streven naar functionele en esthetische perfectie voorop staat. In Italië zijn wij opgeleid tot “allround” architect. Dat houdt in dat er voor ons geen verschil bestaat tussen architectuur, interieurontwerp en inrichting. Een Italiaanse architect heeft bij het ontwikkelen van zijn concept buitenshuis een oog voor wat binnen gebeurt en vice versa.

Hoe gaan wij te werk. 

De uitkomst van elk project wordt bepaald door het programma van eisen dat door architect en opdrachtgever samen is geformuleerd.

Na een oriënterend gesprek worden de plaatselijke situatie en de specifieke wensen van de cliënt vertaald in een eerste ontwerpschets. Vanaf het begin wordt rekening gehouden met het beschikbare budget zodat alleen gepresenteerd wordt wat haalbaar is.MEF architect begeleidt daarna de totale procedure van schetsontwerp tot en met de aanvraag van de bouwvergunning, van het begeleiden van de bouw tot en met de oplevering.Karakteristiek voor MEF architect is de aandacht voor elk detail in elke ruimte van het gebouw.Daarom is zij regelmatig ter plekke zodat ze alles kan begeleiden, problemen kan voorkomen en het werk kan afleveren zoals verwacht mag worden.

Voor meer informatie kunt u ons contacteren. 

Diensten
  • Onze studio werkt aan projecten zoals
  • ontwerp en renovatie van villa's
  • luxe spa
  • beauty centers
  • winkels en restaurantjes
  • waar de Italiaanse sfeer voelbaar is tot in de kleinste details
Servicegebieden
Noord Holland en Gooi
Awards
In 2014 werd MEF architects door AIAC (Italiaanse associatie van architectuur en kritiek) als één van de beste jonge architectuurstudio’s ter wereld. 
Adres
Donkereind 6
3645TD Vinkeveen
Nederland
+31-297261429 www.mefarchitects.nl

Beoordelingen

Maria Elena heeft ons geholpen bij het ontwerpen van de aanbouw aan onze nieuwe woning. Zij kwam niet alleen met mooie, maar ook met praktische oplossingen. Ze dacht mee met onze gezinssituatie, waarin wij behoefte hebben aan bergruimte en ontwierp ook een bijzondere kast voor ons, die tevens als room divider gaat dienen. Wij zijn erg tevreden over haar inbreng.
ongeveer 2 jaar geleden
Projectdatum: april 2016
Beautiful designs with an Italian overtone
bijna 2 jaar geleden
"Maria Elena heeft ons geholpen met de renovatie van ons huis. Wij wilden de woonkamer opknappen en de keuken vervangen. Zij heeft de ruimtes anders ingedeeld. De keuken werd bij de woonkamer getrokken en beide lijken nu groter. Door het gebruik van gedurfde kleuren in combinatie met mooie materialen hebben wij een open en toch warme sfeer in onze woning. Dank je wel Maria Elena
bijna 2 jaar geleden
Projectdatum: september 2018
Prof pin.png%7c52.1972504,4