Zilt Architecten: Architecten in Amsterdam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Zilt Architecten
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Zilt Architecten
Zilt Architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

ZILT architecten bestaat uit de partners Rindert Gerritsma en Jenny
van Heeringen. Na onze opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten (interieurarchitectuur) studeerden we beide af aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. We zijn dus zowel architect als interieurarchitect. Dat is te zien in onze ontwerpen. Het interieur en het exterieur vormen een onlosmakelijk geheel. Door middel van vides en doorkijkjes ontwerpen we graag een ruimtelijk en licht interieur met mooie plekken, zowel binnen als buiten. Mooie uitzichten en zon benutten we maximaal door de juiste vorm en oriëntatie van het huis en plaatsing van ramen. Het is voor ons een uitdaging om, ook met een bescheiden budget, de wensen van de opdrachtgever te vertalen in een esthetisch aantrekkelijk en op maat gesneden huis.

Servicegebieden
Amsterdam
Adres
Nieuwpoortkade 2a
1055 RX Amsterdam
Nederland
+31-206060742 www.ziltarchitecten.nl
Prof pin.png%7c52.3846668,4