Designtegels

Designtegels

Designtegels
Designtegels
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Designtegels heeft cementtegels, ook wel bekend als Portugese tegels, nieuw leven ingeblazen in de 21e eeuw. Deze handgemaakte en tot kunstvorm verheven producten hebben een grote passie in ons losgemaakt. Je vindt deze tegels vandaag de dag in alle hoeken van de wereld terug. De echte authentieke patronen van vroeger hebben plaats gemaakt voor vrolijke, hippe varianten in verschillende kleurencombinaties waardoor cementtegels uiteindelijk Designtegels zijn geworden. 

Door te werken met een breed scala aan kleuren, patronen en innovaties zijn wij in staat steeds vernieuwende ontwerpen te produceren. Naast het basis assortiment van ruim 500 verschillende patronen, ontwerpen en produceren wij ook op maat; van badkamer vloeren, woonkamers en terrassen tot winkelketens, horeca etablissementen en hotels; Designtegels geven een uniek eigenzinnig karakter aan iedere ruimte.

Onze eigen productie van cementtegels stelt ons in staat het hele proces te beheersen wat resulteert in de beste kwaliteit en prijsverhouding. Vanuit ons magazijn in Breda leveren wij dagelijks naar verschillende landen binnen Europa, maar ook daarbuiten. We hebben inmiddels vestigingen in Utrecht, Breda en Berlijn.

Mocht je geen tijd hebben om onze showroom te komen bezoeken, bekijk dan onze vloerplanner waarmee je in een paar eenvoudige stappen je vloer geheel kunt samenstellen. Wil je virtueel door onze showroom lopen ? Maak dan gebruik van onze Google Maps 360 graden tool.

Servicegebieden
Cement tegels Zelliges Metrotegels Bejmat tegels Azulejos
Adres
Spinveld 66 A5
4815 HT Breda
Nederland
+31-853001111 www.designtegels.nl

    Je profiel is 91% compleet

    91%
    • Vul bijvoorbeeld het veld profieldetails in om je profiel te optimaliseren

    Maak je profiel compleet voor een betere ranking als gebruiker