op ten noort blijdenstein architecten: Architecten in Utrecht | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
op ten noort blijdenstein architecten
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
op ten noort blijdenstein architecten
op ten noort blijdenstein a...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

OP TEN NOORT BLIJDENSTEIN brengt samenhang


Op ten noort blijdenstein  staat voor  samenhangend ontwerp en advies. Niet voor niets hebben wij ervoor gekozen vele disciplines onder één dak samen te brengen. Wij beheersen de ruimtelijke disciplines interieur, architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur. Daarnaast hebben wij specialisten in dienst op het gebied van huisvesting, techniek, bouweconomie, bouwmanagement, bouwtoezicht en beheer en onderhoud. 

Bevlogen rationaliteit sinds 1919 

Onze brede benadering komt voort uit de onderzoekende ingenieursgeest die het bureau sinds de oprichting in 1919 kenmerkt. Het brengen van samenhang in complexe bouwopgaven is waar wij goed in zijn. Daarbij kent onze ontwerphouding één belangrijke rode draad: de mens staat altijd centraal. Onze ontwerpen zijn bevlogen, rationeel en menselijk. 

Dialoog als basis 

Wij voeren een open dialoog met onze opdrachtgevers. Er is altijd een wisselwerking: de opdrachtgever, de toekomstige gebruikers en ontwerppartners brengen specifieke kennis en inzichten in. Dit geeft ons aanknopingspunten om onze creativiteit in te zetten en kennis te verbinden. Hierdoor ontstaat een intelligent ontwerp. 

Onze 4-E werkwijze 

Om de ontwerpenergie van het ontwerpteam in goede banen te leiden zetten wij onze 4-E methodiek in. Onder het motto ‘Duurzaam zonder Dogma’ hebben wij alle bij ons bekende duurzaamheidskennis toegankelijk gemaakt in één overzichtelijke methodiek die uitgaat van vier universele E-waarden: Emotie (belevingswaarde), Ecologie (milieuwaarde), Economie (functionele waarde) en Ethiek (ethische waarde). Met onze 4-E methodiek komen wij tot de specifieke duurzaamheid die bij de opdrachtgever en het project past.

Servicegebieden
  • Utrecht
  • healing environment
  • Herbestemming en transformatie
  • zorg
Adres
Lunettenbaan 51
3524 GA Utrecht
Nederland
+31-307509750 www.onb.nl
Prof pin.png%7c52.0642648,5