Binnenkijken Interieuradvies

Projecten

Binnenkijken Interieuradvies uit Nijmegen is een laagdrempelig interieuradviesbureau dat u helpt bij de aanpak van uw nieuwe interieur. Wij halen u graag nét een stukje uit uw comfortzone, waardoor u nét gelukkiger zult zijn met uw keuzes, die dan ook nét wat gedurfder zijn. Ons doel is om u weer blij thuis of op het werk te laten komen.

En het mooiste van alles: ons werk draait helemaal om u en uw levensstijl. Uw wens is leidend, en niet zozeer een bepaalde stijl of trend. Wij gaan voor een langetermijnvisie waardoor u lang plezier heeft van uw interieur.

Diensten
Meubelopstellingsadvies I Kleuradvies I Sfeeradvies I Woonwinkelen I Verlichtingsplan I Styling I Bouwadvies I Projectinrichting
Servicegebieden
Nijmegen
Adres
Verlengde Energieweg 50
6541 XX Nijmegen
Nederland
+31-622662986 www.binnen-kijken.com

Beoordelingen

Els heeft ons fantastisch geholpen bij de inrichting en styling van ons nieuwe huis! Met engelengeduld heeft ze geluisterd naar al onze ideeën en wensen en deze met ons samengevoegd tot een prachtig, stijlvol en praktisch interieur. We wilden voor onze gezinswoning graag adviezen voor meubelkeuze en opstelling, sfeer- en kleuren van muren, meubels en raambekleding en een verlichtingsplan. De verschillende opties zijn door Els overzichtelijk en professioneel uitgewerkt in plattegronden en sfeer tekeningen waardoor we mooie weloverwogen keuzes hebben kunnen maken. Els denkt mee over de praktische invulling (e.g. wat is een goede stof met kleine kinderen) en kan met staaltjes en tekeningen uitstekend illustreren wat de slimme en mooie keuzes zijn binnen elk budget. Altijd gezellig contact en uitstekend bereikbaar, kortom een absolute aanrader.
meer dan 1 jaar geleden
Na vijf jaar in ons nieuwe huis wilden we wat meer gezelligheid, kleur en warmte in de woonkamer. Daar waar we het meestal samen eens zijn en snel beslissingen kunnen nemen, bleven we nu in cirkeltjes ronddraaien. Els heeft geholpen dit te doorbreken. Haar 1ste ontwerp was een mooie inspiratie. Op basis van ons commentaar heeft ze daarna variaties bedacht, maar uiteindelijk is het eerste ontwerp toch voor 95% uitgevoerd. Wij zijn blij met het resultaat.
ongeveer 2 jaar geleden
Els heeft ons erg goed geholpen met het inrichten van onze woonkamer. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd en nam hier ook echt de tijd voor. We zijn heel erg blij met haar adviezen over de verlichting, kleuren op de muur, keukenontwerp en meubels. Dit heeft ons veel tijd gescheeld en het resultaat is prachtig geworden! Zelf hadden we dit nooit gedurfd en kunnen bedenken. Ook naderhand konden we Els nog altijd bellen voor advies en in de toekomst zullen we Els ook weer inschakelen.
meer dan 2 jaar geleden