Binnenkijken Interieuradvies

Binnenkijken Interieuradvies

Binnenkijken Interieuradvies
Binnenkijken Interieuradvies
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Binnenkijken Interieuradvies bestaat uit Giny Schoenmaker en Els Hustinx. Wij bekijken het vak ieder vanuit ons eigen perspectief en hebben elk onze eigen kwaliteiten. Dit betekent dat we elkaar constant alert houden en uitdagen, waar u als klant uiteindelijk baat bij heeft! 

Daarnaast werken wij niet vanuit een bepaalde stijl. Ons uitgangspunt bent u, met uw persoonlijke woonwensen. Dit is voor ons ook de uitdaging, want daardoor is elk advies weer uniek!

Het maken van een eerste vrijblijvende afspraak is geheel kosteloos. Tijdens deze intake maken we kennis met elkaar en bespreken we uw wensen en bekijken de mogelijkheden. Aan de hand hiervan maken we een prijs voor u, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. 

In het tweede gesprek presenteren wij u de schetsen en sfeerideeën, welke wij vervolgens uitgebreid met u bespreken. Aan de hand van onze / uw input maken we het plan af, welke we aan u presenteren in het eindgesprek.     

Tijdens het hele proces hebben we regelmatig contact, zodat u ervan verzekerd bent dat uw huis uw thuis wordt.

Diensten
Meubelopstellingsadvies I Kleuradvies I Sfeeradvies I Woonwinkelen I Verlichtingsplan I Styling I Bouwadvies I Projectinrichting
Servicegebieden
Interieuradvies op maat
Adres
Postbus 2
6600 aa WIJCHEN
Nederland
+31-622662986 www.binnen-kijken.com