RF Objects: Lichtdesigners in Eindhoven | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
RF Objects
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
RF Objects
RF Objects
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

RF Objects is het geesteskind van ontwerper Ralf Frickel (Ravenstein, 1976).

Na afronding van de Design Academy in Eindhoven begon Ralf met de creatie van zijn verlichtingscollectie "Wired". De collectie bleef niet onopgemerkt en al snel volgden exposities in designminnende steden als Amsterdam, Berlijn, Kopenhagen, Londen, Miami en Parijs.

Industrieel én verfijnd, minimalistisch én veelzijdig. Het zijn schijnbare tegenstellingen die de unieke collectie van RF Objects perfect omschrijven.

De collectie ontwikkelde zich tot een exclusieve serie lichtobjecten die haar weg vindt in zowel commerciële als residentiële interieurs over de hele wereld.

Diensten
Verlichting voor commerciële en residentiële interieurs
Servicegebieden
Custom made lichtobjecten
Adres
Boschdijk 496
5622PD Eindhoven
Nederland
+31-614559307 www.rfobjects.com
Prof pin.png%7c51.4598756,5