Voorwinde Architecten: Architecten in Rotterdam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Voorwinde Architecten
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Voorwinde Architecten
Voorwinde Architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Voorwinde Architecten is het architectenbureau van Wendy Voorwinde in Rotterdam. Het bureau komt voort uit Rijnvos Voorwinde architecten. Marie-José Rijnvos en Wendy Voorwinde hebben hier meer dan 22 jaar prachtige projecten gerealiseerd. Het bureau gaat nu verder onder leiding van Wendy Voorwinde als Voorwinde Architecten. Wendy Voorwinde bouwt voort met dezelfde inzet en hetzelfde enthousiasme.   Jarenlange ervaring De kracht van Voorwinde Architecten zit in de jarenlange ervaring met ontwerpen en bouwen in de woningbouw op alle schaalniveaus. De samenwerking met andere (vaak jonge) bureaus en adviseurs in wisselende samenstelling, heeft altijd in belangrijke mate bijgedragen aan de kwaliteit van het werk. De instelling is praktisch, zakelijk en betrokken. En als het kan met humor….   Constant kwaliteitsniveau Opgaven, hoe gewoon ook, naar een hoger plan tillen is voor ons een belangrijke drijfveer. Dat doe je met name met je opdrachtgever en met enthousiaste collega’s in teamverband. Het geheel moet meer zijn dan een optelsom van vele delen. De vaardigheden voor dergelijke processen hebben we goed in de vingers. Belangrijk daarbij is het snel kunnen doorzien van alle ontwerpconsequenties. In het proces streeft Voorwinde Architecten naar een constant kwaliteitsniveau. Geen luchtspiegelingen en omhaal van woorden (maar ‘What you see is what you get’).

Diensten
ontwerp onderzoek bouwtekeningen en bestek aanbesteding bouwbegeleiding en oplevering
Servicegebieden
  • woningbouw
  • zowel nieuwbouw
  • verbouw als renovatie
Awards
  • 2013     nominatie architectuurprijs Apeldoorn
  • 2011     nominatie architectuurprijs Apeldoorn
  • 2007   eervolle vermelding BNA prijsvraag regio Midden Brabant 
  • 2004   2e prijs architectuurprijs Apeldoorn
  • 2003   2e prijs BNA prijsvraag regio Midden Brabant 
  • 1996   eervolle vermelding architectuurprijs BNA regio Midden Brabant 
  • 1994    2e prijs prijsvraag Academie van Bouwkunst Noord Nederland
Adres
3062DA Rotterdam
Nederland
+31-629577725 voorwindearchitecten.nl
Prof pin.png%7c51.9280323,4