Paul Brouns Photography: Fotografen in Almere, Nederland | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Paul Brouns Photography
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Paul Brouns Photography
Paul Brouns Photography
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Hallo, mijn naam is Paul Brouns en ik ben fotograferend kunstenaar. Ik ben gefascineerd door ritmiek, abstractie en geometrie en in mijn werk gebruik ik vaak architectuur om mijn visie in beelden te vangen. In veel werken creëer ik een alternatieve werkelijkheid door herhaling en andere beeldbewerkingen, maar soms ligt het beeld dichter bij de oorspronkelijke opname en ontstaat er een vervreemdende werking door het standpunt en de uitsnede.

Mijn werk is beschikbaar in gelimiteerde edities (meestal niet meer dan 5 tot 8 exemplaren) en wordt wereldwijd verkocht via galeries, exposities en kunstbeurzen.

Naast dit vrije werk ben ik als fotograaf beschikbaar om architectuur (binnen en buiten) op representatieve wijze in beeld te brengen.

Diensten
  • Gelimiteerde print-edities
  • Beeldende kunst
  • Beeldbewerking
Servicegebieden
Almere, Nederland
Adres
Rogier van Otterloostraat 35
1311JX Almere, Nederland
Nederland
+31-628623520 paulbrouns.com
Prof pin.png%7c52.3677752,5