Woon Architecten: Architecten in Rotterdam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Woon Architecten
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Woon Architecten
Woon Architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Woon Architecten is a Rotterdam Based, young but experienced architecture firm. We work on a variety of projects, ranging from housing to transformation to furniture.

De plek waar je woont en werkt kan zo veel meer zijn! Met onze kennis, ervaring en ons enthousiasme kunnen we het samen realiseren. In onze winkel nemen we graag de tijd om met je te sparren en komen zo altijd tot een uniek resultaat.

Diensten
Architectuur Villa's Transformatie/Renovatie procesberheersing verbouwing Interieur meubels
Servicegebieden
Nederland
Adres
Zaagmolenkade 179
3035KC Rotterdam
Nederland
+31-627051280 www.woonrotterdam.nl

Beoordelingen

WOON Architecten was onze architect voor de bouw van onze woning. We hebben niets dan lof op de manier waarop ze ons hebben geadviseerd en begeleid vanaf het ontwerp t/m de oplevering. Ze doen dit op een ongedwongen no nonsense manier, geven pro actief advies en zijn zeer betrokken. Zonder meer aan te raden als de partner voor advies en begeleiding!!
ongeveer 4 jaar geleden
Projectdatum: juli 2016
Prof pin.png%7c51.9318617,4