De Kovel architecten: Architecten in Rotterdam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
De Kovel architecten
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
De Kovel architecten
De Kovel architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

De Kovel architecten is een in Rotterdam gevestigd architectenbureau dat wordt geleid door Herman de Kovel. Als voormalig partner en mede-oprichter van DKV architecten is Herman de Kovel verantwoordelijk voor het ontwerp van een groot aantal gerealiseerde projecten in de woningbouw en utiliteitsbouw. Veel van deze projecten zijn gesitueerd in een stedelijke situatie met een complex programma van winkels, woningen en gebouwd parkeren. Het werkterrein van De Kovel architecten loopt uiteen van korte  studies en kleinschalige opgaven als het individuele woonhuis tot het ontwerp van complexe bouwwerken, inclusief de technische uitwerking. Gestreefd wordt naar een resultaat dat even vanzelfsprekend als verrassend is.

Servicegebieden
Rotterdam
Adres
Kralingseweg 195
3062CE Rotterdam
Nederland
www.dekovelarchitecten.nl
Prof pin.png%7c51.9268914,4