JADE architecten: Architecten in Rotterdam | homify
JADE architecten

JADE architecten

JADE architecten
JADE architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

JADE architecten richt zich op transformatie van gebouwen en ontwerpt, met veel passie en inzet, bijzondere woningen voor particuliere opdrachtgevers. Voor deze werkgebieden hebben we speciale websites opgezet. Lees meer op: transformatiearchitect.nl, nieuwbouwarchitect.nl en verbouwarchitect.nl. 

We werken vanuit het veelbesproken ‘Industriegebouw‘ in Rotterdam met een team van architecten en bouwkundigen. We beschikken samen over zeer uitgebreide kennis en hebben de juiste slagkracht voor kleine en grote projecten. 

Opdrachtgevers weten ons weten te vinden vanwege onze architectuur, flexibiliteit, trouw en deskundigheid. Sinds 2010 realiseren we projecten waarbij we ondersteund worden door adviseurs die dicht bij ons staan. Onze grootste rol ligt bij het ontwerp en de technische uitwerking van een gebouw. Maar we worden pas echt blij tijdens de realisatie. Dat is het moment waarbij het plan tot leven komt en de gebruikers zich nestelen in hun nieuwe onderkomen.

Adres
3011 KD Rotterdam
Nederland
+31-652322850 jadearchitecten.nl

    Je profiel is 73% compleet

    73%
    • Vul bijvoorbeeld het veld profieldetails in om je profiel te optimaliseren

    Maak je profiel compleet voor een betere ranking als gebruiker