Koezen Architecten: Architecten in Meppel | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Koezen Architecten
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Koezen Architecten
Koezen Architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Architectuur is voor Koezen Architecten de vertaling van conceptueel en experimenteel denken naar praktische en duurzame oplossingen voor de gebouwde omgeving. Iedere opdracht of vraagstelling hierin is uniek en wordt op z'n eigen originele manier benaderd. Maakbaarheid, haalbaarheid, duurzaamheid en authenticiteit zijn hierin belangrijke, telkens terugkerende waarden.

Een goed ontwerp begint met begrip voor de wensen en aspiraties van de mens. De vertaling hiervan leidt dan automatisch tot een op maat gemaakt ontwerp dat zich voegt naar z'n gebruiker en z'n omgeving. Koezen Architecten houdt zich bezig met zeer uiteenlopende vraagstukken op het gebied van architectuur, interieur en stedenbouw. Particulier opdrachtgeverschap, seriematige bouw, rood voor rood regelingen, stedelijke herontwikkelingen, renovatiewerkzaamheden, interne verbouwingen en interieuradvies.

Diensten
Ontwerp en uitvoeringsbegeleiding van particuliere en professionele projecten
Servicegebieden
  • particuliere woonhuizen
  • Renovatie
  • Restauratie
Adres
Zuideinde 29
7941 GA Meppel
Nederland
www.koezen-architecten.nl
Prof pin.png%7c52.6943006,6