Zark Ontwerpbureau: Eco-design in Nijmegen, Nederland | homify
Zark Ontwerpbureau
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Zark Ontwerpbureau
Zark Ontwerpbureau
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Zark kijk sinds 2005 naar duurzame materialen en/of slimme oplossingen om de keten of delen van de keten duurzamer te maken. Samen met onze klanten kijken we naar de essentie en vertalen deze in (3D) visuele documenten. Deze geven inzicht en uiteindelijk draagvlak voor de missie. Onze ontwerpen zijn duurzaam en/of verduurzamen het proces. Door kennis en kunde zijn onze producten van betekenis voor haar gebruikers en zorgen voor een beter resultaat. Duurzaam/circulair denken leidt tot betere producten en dito winst!

We ontwerpen graag voor en met mensen/bedrijven die vinden dat ze leuker werk hebben dan wij. Bedrijven met een goede liquiditeit omdat we merken dat er dan ook een betere lange termijn visie is/kan worden ontwikkeld en dan kan duurzaamheid pas echt tot haar recht komen.

Elk bedrijf heeft een boodschap en onze (meubel)ontwerpen helpen bij het vertellen van dit verhaal. De identiteit van het bedrijf het merk gaat hier op een natuurlijke manier in mee en wanneer mensen met ons meubels/product werken dan is dit voor hen een verlengstuk dat zijn of haar show tot een succes maakt.


Diensten
Eco Design Marketing Sales Concepten Strategie Herbruikbaar Sustainibility Meubeldesign Newdaydesign Zarky
Servicegebieden
Nederland en Nijmegen, Nederland
Adres
Berg en Dalseweg127
6522BE Nijmegen, Nederland
Nederland
+31-616502051 ontwerpbureauzark.nl
Prof pin.png%7c51.8386722,5