VAN ERK ontwerpbureau: Architecten in Breda, Nederland | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
VAN ERK ontwerpbureau
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
VAN ERK ontwerpbureau
VAN ERK ontwerpbureau
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Vraag een kind om een huis te tekenen en je krijgt een tekening van de buitenkant. Dat perspectief houd je een leven lang. Als je aan een mooi huis denkt, zie je de de buitenkant voor je. Gevels en dak, ramen en deuren, materialen en kleuren.

Voor we over de buitenkant beginnen, vraag ik eerst naar andere zaken. Hoe zien je dagen eruit, wat verwacht je van de toekomst? Waar geniet je van, hoe kom je tot rust, wat is voor jou ‘echt thuiskomen’? Ik wil namelijk eerst goed begrijpen hoe je in het leven staat. Om de plattegrond te tekenen die jou gelukkig maakt. Als dat staat, komt de schil eromheen… het gevelbeeld van je dromen.

Kenmerkend voor mijn werk. Leefomgevingen afgestemd op de bewoners. Originele oplossingen, vaak als centrale eyecatcher. Doordachte positionering op het kavel, voor het fijnste lichtinval en de mooiste uitzichten. Evenwichtige vlakverdelingen, strakke lijnen, innovatieve materialen.

Servicegebieden
Breda en Breda, Nederland
Adres
SaksenWeimarplein 6
4818 LD Breda, Nederland
Nederland
+31-624370483 www.vanerk-ontwerpbureau.nl
Prof pin.png%7c51.5740942,4