Snellen Architectenbureau: Architecten in Amsterdam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Snellen Architectenbureau
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Snellen Architectenbureau
Snellen Architectenbureau
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

De wensen van toekomstige gebruikers zijn voor ons zeer belangrijk. Vooral voor particulieren is het van belang dat zij vanaf het begin bij (ver) bouwplannen goed worden begeleid. Door onze persoonlijke aandacht en begeleiding bespaart u tijd en geld en maken wij samen een woning waarin u zich goed zal voelen.

Als  bureau hebben wij geen vaste stijl, elk project is uniek.  De opdrachtgever geeft aan welk stijl ze mooi vinden, hoe ze het huis en tuin zouden willen gebruiken en wat hun budget is.  Binnen de randvoorwaarden van het bestemmingsplan begint de architect met de 1e schetsen. Door regelmatig de schetsen met de opdrachtgever te bespreken, wordt samen het woonhuis ontworpen en vorm gegeven.

Snellen architectenbureau is Marianne Snellen. Ons bureau is gevestigd in Amsterdam. Wij hebben een netwerk van gespecialiseerde bedrijven waar wij mee samenwerken. Marianne Snellen is zeer ervaren in woningbouw, zelfbouwkavels van kleine tot grote woonhuizen.  Lid van de BNA.

Daarnaast heeft Marianne Snellen zich gespecialiseerd in het bouwen, verbouwen, renoveren of aanpassen van woningen of andere woonvormen voor senioren of zorgbehoevenden (gehandicapten).

Diensten
  • hulp bij een aanvraag bouwvergunning of vergunningvrij bouwen
  • Advies voor bouwkundige aanpassingen voor ouderen en gehandicapten
  • vakkundig en architectonisch advies voor wijzigingen in bestaande plattegronden en woningen
Servicegebieden
and various housing projects.
Adres
1064 wj Amsterdam
Nederland
www.snellenarchitecten.nl
Prof pin.png%7c52.366985,4