Studio MBC

Projecten

Je droominterieur wordt werkelijkheid dankzij met Studio MBC

We hebben allemaal wel een idee van hoe ons droominterieur eruit ziet. Sommige onder ons houden van een minimalistische aanpak terwijl andere dan weer een tropische vibe verkiezen. Misschien wens je wel een modern interieur of wil je in plaats daarvan gaan voor de klassieke look. Van welk interieurdesign je ook houdt, dankzij Studio MBC uit Reeuwijk wordt je droominterieur vanaf nu werkelijkheid. Wil je weten hoe? Lees dan verder en kom meer te weten over ons bedrijf, onze visie en aanpak!

Een zeer persoonlijke aanpak staat centraal bij Studio MBC

Onze experts zetten persoonlijke aandacht centraal gedurende elk project. Eerst volgt er een vrijblijvend intakegesprek met de potentiële nieuwe klant waarin we meer te weten komen over de wensen en verwachtingen. Hij of zij kan dan meer leren over ons bedrijf en hoe Studio MBC te werk gaat. Het is voor ons belangrijk dat de opdrachtgever een goed gevoel heeft over ons en onze werkzaamheden en tijdens dat persoonlijk intakegesprek leggen wij maar al te graag uit wat wij voor zijn of haar interieurontwerp kunnen betekenen. Als de opdrachtgever dan met ons in zee wilt gaan, voeren we nog enkele inventariseringsgesprekken uit om zo een offerte te kunnen opmaken. Als die offerte goedgekeurd wordt, dan beginnen wij met het uittekenen van de 3D zwart/wit conceptvoorstellen.

Van 3D zwart/wit conceptvoorstellingen tot een fantastisch interieur!

Eens die 3D zwart/wit ontwerpen goedgekeurd zijn door de opdrachtgever, bespreken we welke kleuren, materialen en accessoires gebruikt zullen worden. Om de kwaliteit van elk meubelstuk of accessoire te waarborgen, gebruikt Studio MBC altijd hoogwaardige materialen en producten. Wil je graag je eigen (inbouw)kasten, haardwanden, etc. laten creëren om het interieurdesign een zeer persoonlijke touch te geven? Laat die dan zeker weten aan Studio MCB, want wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van maatwerk. Eens we een definitief interieurontwerp opgesteld hebben, inclusief de nodige materialen, en de opdrachtgever er 100% tevreden over is, nemen wij contact op met installateurs en schrijnwerkers die het interieur tot leven zullen brengen.

Elk interieur wordt nog meer leven ingeblazen met de juiste verlichting!

Om ervoor te zorgen dat je interieurdesign tot in de puntjes afgewerkt wordt, is het belangrijk dat je het juiste lichtplan laat opstellen. Lampen tillen namelijk de sfeer in elke kamer naar een nog hoger level en dienen voor veel meer dan alleen maar voor het verlichten van een ruimte. Denk maar aan mooie sfeerlampen voor in de woonkamer of romantische lampen voor in de slaapkamer. Wij willen je interieur nog meer licht en leven inblazen en daarom hebben wij ons de voorbije jaren gespecialiseerd in het opstellen van een handig lichtplan. Bij het ontwerpen van zo’n plan houden we steeds rekening met de technische specificaties en de armaturen van de verlichting zelf zodat de lampen perfect afgesteld zijn op het interieur(design).

Geen enkel project is te groot, te klein of te moeilijk!

Het maakt voor Studio MBC ook niet uit of je ons contacteert voor het ontwerpen van een droomvilla, het opstellen van een lichtplan voor jouw luxe vakantiewoning, het verlichten van jouw tweede woning of het ombouwen van je huidig interieurdesign, wij voeren het project met veel liefde, respect, openheid, eerlijkheid en expertise uit. Wij richten ons voornamelijk op residentiële projecten, maar zetten ook maar al te graag onze schouders onder zakelijke opdrachten. Voor ons gepassioneerd team is namelijk geen enkel project té moeilijk of té creatief, want wij denken namelijk enorm graag out-of-the-box. Mooie opdrachten waarin wij al onze creativiteit kwijt kunnen, is iets waar wij enorm van houden! Als opdrachtgever heb je vaak al een beeld over hoe het totaalconcept eruit moet zien, maar als je misschien toch net iets anders wenst, dan stellen wij ook graag een verrassend interieurontwerp op, waaraan je misschien in eerste instantie niet aan dacht.

Zet een (inter)nationale samenwerking met Studio MBC op poten!

Studio MBC richt zich voornamelijk op projecten in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en (Noord- en Zuid) Brabant, maar als je samen met ons een unieke samenwerking op poten wil zetten in het buitenland, moet je ons ook zeker contacteren, want wij schuwen zo’n spannende internationale projecten niet! Niet alleen omdat we dan nog creatiever uit de hoek kunnen komen, maar ook omdat we ons netwerk steeds willen uitbreiden met nieuwe contacten. Wij zijn bereikbaar via e-mail of telefoon dus neem gerust eens contact op voor een vrijblijvend gesprek.


Diensten
  • Interieurontwerp
  • Totaalconcept interieur
  • Lichtplan
  • Realisatie
Servicegebieden
  • Zuid Holland
  • Utrecht
  • Noord Holland
  • Noord Brabant
Adres
Edisonstraat 43
2811 EM Reeuwijk
Nederland
+31-182763987 www.studiombc.nl

Beoordelingen

Er wordt goed geluisterd naar je wensen en ze komen met goede adviezen en alternatieven. We zijn superblij met ons interieur waar Miriam het ontwerp van heeft gemaakt en ook de styling heeft gedaan! Het is helemaal naar ons zin!
meer dan 1 jaar geleden
Binnenkort gaan we verhuizen. Maar mijn man en ik hebben het allebei super druk dus weinig tijd om alles uit te zoeken! Dit is een aanrader! Ons huis word zo gaaf dankzij de meiden van Studio Mbc! Een echte aanrader!
meer dan 1 jaar geleden
Nadat wij besloten hadden onze woonkamer grondig aan te pakken hebben wij de hulp van Studio MBC ingeschakeld. Na een uitgebreide kennismaking, waarbij wij al onze wensen kenbaar konden maken, ontvingen wij al snel meerdere opties voor ontwerpen. Prachtig, dit hadden wij zelf niet kunnen bedenken! Studio MBC, een absolute aanrader!
meer dan 1 jaar geleden