STOX Vloeren & Keukens

Projecten

Wij hebben bij STOX uitgebreid ervaring met verschillende projecten.

Wij leveren op B2C niveau vloeren, keukens en raamdecoratie. Eén van de grote voordelen voor een samenwerking met STOX is dat wij deze onderdelen voor u kunnen combineren, zo zorgen wij voor een gestroomlijnde en goed gecoördineerde planning voor uw verbouwing.

Jaren ervaring in de binnenstad van Amsterdam heeft ons een hoop geleerd, en dat nemen wij mee naar iedere klus. Zo zijn wij altijd voorbereid op het onverwachte.

Wij hebben daarnaast ook ervaring met B2B projecten. Op onze website (www.stox.nl/projecten) zijn verschillende projecten te zien die wij onlangs afgerond hebben.

Diensten
Keukens, Vloeren, en Raamdecoratie
Servicegebieden
Amsterdam
Adres
Haarlemmerweg 325
1051LH Amsterdam
Nederland
+31-648579565 www.stox.nl

Beoordelingen

Vandaag onze droomkeuken gekocht bij STOX Vloeren en Keukens! Wat een fijne winkel, ruim, overzichtelijk, maar vooral wat een SERVICE! Er heerst een heerlijke sfeer in de zaak, met super vriendelijk personeel, EXCELLENTE KENNIS mbt vormgeving van de keuken, waarbij ook de inhoud van de keuken niet vergeten wordt! Als je een keuken zoekt ga dan zeker hier kijken!
4 maanden geleden
Vorige maand is bij ons een prachtige PVC-vloer gelegd. Mev en de mannen hebben alles in 1 dag afgekregen en het resultaat is super! Plinten zien er goed uit en er was steeds overleg over onze wensen.
2 maanden geleden
Zowel vloer als keuken bij Stox aangeschaft. Zeer vriendelijk geholpen in de showroom. Rik en Richard namen alle tijd voor ons en konden al onze vragen en wensen invullen. Zelfs bij regelmatige aanpassingen van het ontwerp van onze kant bleef de service perfect. Aanrader!
ongeveer 2 maanden geleden