Studio Ramin Visch: Interieurarchitecten in Amsterdam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Studio Ramin Visch
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Studio Ramin Visch
Studio Ramin Visch
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Rust- Ruimte- KleurDe opdrachten kenmerken zich door grote gebaren, die architectonisch van aard zijn en rust- ruimte en kleur ademen. In de uitvoering gebruiken we simpele materialen die met een groot gevoel voor detaillering worden toegepast. Het levert ontwerpen op die ervoor gemaakt zijn om in geleefd te worden.Hoe verschillend de opdrachtgevers ook zijn, van museum tot school- van café tot cinema, ons werk begint altijd met een grondige inventarisatie. Er wordt een staalkaart gemaakt van wensen van de opdrachtgever, de doelgroep, de functionaliteit van de ruimte, de aanwezige en gewenste ingrediënten, de architectuur en ruimtelijke context en het budget. Deze elementen worden in samenhang geanalyseerd en vormen de bouwstenen voor de ogenschijnlijk simpele ruimtelijke concepten die hieruit ontstaan. Hierin zijn de complexe elementen van de staalkaart functioneel te herleiden, zonder ooit beeldbepalend te worden. En juist hierin ligt onze kracht en ons handschrift.We scheppen orde in de chaos, weten te verrassen met logische en vernuftige oplossingen, structureren de ruimtelijke context en weten alle rommel en ruis te elimineren. Wat overblijft is een helder, opgeruimd en fris totaalbeeld. Dit beeld is groter dan alleen een interieur. Het is vooral een ruimtelijke context die geschapen wordt waarin het interieur zich vervolgens als vanzelf voegt, klaar om in gebruik te nemen.

Diensten
  • Onderzoek
  • Ontwerp
  • Werkvoorbereiding
  • begeleiding van de uitvoering
Servicegebieden
Amsterdam
Awards
Diverse nominaties en prijzen
Adres
dr jan van breemenstraat 1
1056 AB Amsterdam
Nederland
+31-650691415 www.raminvisch.nl
Prof pin.png%7c52.3707608,4