StudioHERCULES: Architecten in Amsterdam, Nederland | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
StudioHERCULES
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
StudioHERCULES
StudioHERCULES
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

StudioHERCULES is een architectenbureau dat zich richt op hedendaagse, strakke architectuur. Wij helpen u om uw wensen te vervullen vanuit een creatief en bouwkundig perspectief. Het samenbrengen van uw ideeën met technische kennis, regelgeving en ruimtelijke mogelijkheden leidt tot verrassende uitkomsten in een harmonieus, minimalistisch en waar mogelijk duurzaam ontwerp. Wij werken vanuit eenvoudige geometrische vormen die in combinatie met basismaterialen een complexe en luxe sfeer uitdrukken wanneer ze op de juiste manier worden toegepast. Onze ontwerpstudies bestaan deels uit het bepalen van de passende vorm en het materiaalgebruik.Naast onze expertise in moderne architectuur, zijn wij ook gespecialiseerd in luxe thuisbioscopen. Zowel onze architectuur als interieurarchitectuur, zoals een thuisbioscoop, wordt gerealiseerd volgens het 7-stappenplan om voor u het beste ontwerp te realiseren.

Diensten
Moderne architectuur en Thuisbioscoop
Servicegebieden
Nederland en Amsterdam, Nederland
Adres
Legmeerplein 19 1
1058NK Amsterdam, Nederland
Nederlandse Antillen
+31-202101373 www.studiohercules.nl
Prof pin.png%7c52.352989,4