Artihove: Kunstenaars & handwerkers in Bergschenhoek | homify
Artihove
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Artihove
Artihove
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Projecten

Artihove heeft voor iedere emotie, gelegenheid en budget een waardevol geschenk, een geschenk voor iemand anders of voor uzelf! 

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van creatieve en kunstzinnige geschenken, (tuin)beelden, schalen, schilderijen en nog veel meer. Deze geschenken worden ontworpen vanuit een gedachte of gevoel. Dit maakt de Artihove geschenken en objecten extra persoonlijk en verrassend! 

Naast ons schitterende en diverse standaard assortiment bieden wij ook de mogelijkheid om kunst op maat te laten ontwerpen door één van onze gerenommeerde kunstenaars. Volledig naar uw wens! 

Servicegebieden
  • Kunst
  • kunstobject
  • tuinbeelden
  • sculpturen
  • geschenken
  • kerstpakketten
  • interieur inrichting
Adres
Hoeksekade 162
2661 JL Bergschenhoek
Nederland
+31-105296060 www.artihove.nl

Beoordelingen

bij bestelling krijgt men opgegeven levering de volgende dag, zou op woensdag zijn. niets ontvangen ook geen mail of tel dat het later zou zijn. dan reageren ze op mijn mail en zou het op vrijdag geleverd worden, maar wederom niets, dan reactie op mijn mail dat de levering wederom met 2 dagen verschoven is naar de volgende woensdag. er komt van deze firma geen info, enkel op mails van de klant reageren ze met hun excuses , maar levering niets. nooit meer. was een cadeau voor Pasen, maar dat is intussen voorbij.
ongeveer 1 maand geleden
Een zeer ruime keuze aan fraaie sculpturen. Heel geschikt voor als je eens iets moois, iets anders wilt geven dan wijn of een kaasplank.
7 maanden geleden
Leuke zaak met voor iedere smaak en portemonnee wel wat te vinden, gericht op zakelijke kadoos incl leuke beeldentuin
6 maanden geleden
Prof pin.png%7c51.9746312,4