THIES Design | Interieurontwerpstudio

Beoordelingen

Marith heeft ons geholpen met een nieuw design voor ons kantoor. Super fijn om met haar samen te werken: Marith is erg behulpzaam, denkt graag mee, snapt heel goed wat service is en is betrokken tot "het einde". We hebben nu een mooi ontwerp waarmee we aan de slag kunnen om ons kantoor klaar te maken voor hopelijk een periode waarin we hier weer meer aanwezig kunnen zijn. :) Dankjewel!
meer dan 2 jaar geleden
Thies Design heeft een warm-industriële look gecreëerd die perfect past bij de uitstraling én de eisen van onze vernieuwde organisatie. We zijn fantastisch geholpen en ontzettend blij met het eindresultaat.
meer dan 2 jaar geleden
Marith heeft een prachtig ontwerp gemaakt voor de woonkamer in ons nieuwe huis.Ze heeft goed naar onze woonwensen geluisterd. Met de door haar ontworpen kasten op maat en geadviseerde meubels is de woonkamer in ons nieuwe huis meteen een thuis. Dank je wel Marith
ongeveer 3 jaar geleden
Marith heeft geholpen om van ons huis een droompaleis te maken!
ongeveer 3 jaar geleden
Marith heeft ons geholpen een goede basis te leggen voor onze nieuwe winkel. Het was even schakelen tijdens de COVID periode maar dat is helemaal goed gekomen. Wij raden Thies Design zeker aan.
meer dan 3 jaar geleden
Thies design heeft goed geluisterd naar onze wensen en dit vertaald in een mooi masterplan met een productlijst met ideeën en tips wat waar te koop is. Dit scheelde voor ons een hoop uitzoekwerk. We zijn erg tevreden met het eindresultaat!
meer dan 3 jaar geleden
Na de opknapbeurt van onze houten vloer heeft Marith meegedacht over het kleur- en materiaalgebruik bij het verder opknappen van de woonkamer. Op basis daarvan hebben we nu een frisse woon- en leefomgeving. Naast haar vriendelijkheid en professionaliteit heeft ze ons geprikkeld om meer out of the box te denken en zoeken. Dank je wel. Het resultaat mag er zijn.
bijna 4 jaar geleden
Vraag beoordeling aan