Studio TMOJ: Architecten in Rotterdam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Studio TMOJ
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Studio TMOJ
Studio TMOJ
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Wij zijn studio TMOJ, een jong en gemotiveerd ontwerpbureau met een frisse en ongeremde blik op de wereld. We bestaan uit drie studievrienden (Tom Hulsman, Maarten Suykerbuyk en Jaap Sybenga) die in 2018, na het afronden van onze studie, besloten om de stap te wagen en een eigen bureau op te richten. Door onze passie, inzet en vernieuwende ideeën binnen het vakgebied maken we onze geringe ervaring ruimschoots goed. We worden dan ook vaak gecomplimenteerd om ons enthousiasme, positieve energie en goede samenwerking vanuit opdrachtgevers en samenwerkende partijen. Daarnaast hebben we in een korte tijd een uitgebreid netwerk opgebouwd van ervaren professionals binnen architectuur, stedenbouw en de aannemerij.

Diensten
Architectuur en ontwerp
Servicegebieden
Rotterdam
Awards
  • 1ste prijs en realisatie – Folly Art Norg 2019 – folly Falling Trees.
  • 1ste prijs en realisatie – ontwerpwedstrijd SHS Delft 2016 – interieur van de entree en de gemeenschappelijke begane grond voor studentenhuisvesting van internationale studenten.
Adres
vijverhofstraat 47
3032SB Rotterdam
Nederland
+31-614207185 tmoj.nl