Interieur Design by Nicole & Fleur

Projecten

Interieur design by nicole & fleur is een interieur studio. Wij zijn sterk in het creëren van een totaalconcept. Van interieur advies tot aan realisatie. De wensen van onze opdrachtgevers staan hierin centraal. Wij zien het interieur als een geheel, waarin indeling, stijl en product elkaar versterken. Het resultaat is een persoonlijk interieur. Door ons ontworpen maatwerk meubels kunnen een mooie aanvulling zijn op het interieur concept. We hebben een netwerk van specialisten waar we graag mee samen werken. Met elkaar creëren we jouw interieur. Mocht je interesse hebben in een afspraak, neem dan gerust contact met ons op.

Onze werkwijze en gerealiseerde projecten zijn terug te vinden op www.interieurdesign.nu

Diensten
interieurontwerp en Interieuradvies
Servicegebieden
Utrecht e.o. en Westbroek
Adres
Kerkdijk 24a
3615 BE Westbroek
Nederland
+31-613944824 www.interieurdesign.nu

Beoordelingen

Wij zijn zeer enthousiast over de service. Heel blij dat we de hulp van Fleur hebben ingeschakeld om ons te begeleiden bij het inrichten van onze nieuwbouwwoning. Wij hebben bruikbare tips gekregen en veel leuke ideeën opgedaan!
3 maanden geleden
Adviseur is aan huis geweest en samen de ruimte(s) doorgenomen. Fijn dat ze rekening hield met de al aangekochte objecten voor onze nieuwe woonkamer. Uiteindelijk veel kleurrijker uitgekomen dan we hadden bedacht. Hoofdvraag was welke kleur de muur moest worden, maar door het complete plaatje verschoof de aandacht naar de héle woonkamer en werd dat opeens niet meer de hoofdvraag. Door deze verschuiving hebben wij een mooi en duidelijk advies gekregen en met als mooie bijkomstigheid advies voor de muurkleur (alhoewel deze nog niet vast staat, omdat we misschien toch het advies voor de muurkleur niet gaan opvolgen en voor een donkere teint gaan; maar dat heeft niets te maken met de kwaliteit van het advies!) Zeker voor iedereen aan te raden en voor herhaling vatbaar. Ook als je bijvoorbeeld je eigen woonkamer zat bent en er een andere stijl van wilt maken.
4 maanden geleden
Fijne samenwerking met Sander, alles werd vlot en snel geregeld. Interieur design werd echt aangepast aan je wensen. Sander was heel flexibel hierin en er werd duidelijk gecommuniceerd over tijdspad / opties en prijzen, erg transparant allemaal
6 maanden geleden
Prof pin.png%7c52.152098,5