In Perspectief architectuur: Architecten in Denekamp | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
In Perspectief architectuur
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
In Perspectief architectuur
In Perspectief architectuur
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Mijn vak van architect bestaat in mijn ogen uit het integreren van diverse eisen en disciplines tot een samenhangend ontwerp. Eisen zijn onder andere esthetica, kosten en functionaliteit. Daarbij moeten ook de constructie en installatie op een logische manier opgenomen worden. In het geheel moet duurzaamheid integraal worden opgenomen. Het denken hierover gaat verder dan een groen sausje en wat extra installaties.

Specialties: Mijn specialiteit is het boven tafel krijgen van de echte wensen, los van bestaande oplossingen. Samen met de aanwezige invloedsfactoren kan hierdoor een passende oplossing gecreëerd worden voor het echte probleem.

Servicegebieden
Denekamp
Adres
Brandlichterweg
7591NE Denekamp
Nederland
+31-541760035 www.inperspectief.nl
Prof pin.png%7c52.3773978,7