COMPEN ARCHITECTEN: Architecten in Eindhoven | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
COMPEN ARCHITECTEN
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
COMPEN ARCHITECTEN
COMPEN ARCHITECTEN
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

COMPEN ARCHITECTEN staat voor bezieling en vakmanschap. Passie voor eerlijke architectuur en de aan ons toevertrouwde opdracht.

Altijd met de functie en toekomstige gebruiker als uitgangspunt.Ons werk kenmerkt zich door een scherp oog voor details en materialen. Met inzet voor het hoogst haalbare binnen de mogelijkheden. Niets ontstaat zomaar. Niets is voor de hand liggend. Niets wordt eenzijdig belicht, van groot naar klein en weer terug. Alles met erkenning voor mens en natuur. Het kunnen en durven kijken vanuit verschillende invalshoeken maakt dat ons werk nooit oppervlakkig is. Bezieling en inleving van ons én onze opdrachtgever zijn af te lezen in goed functionerende en prettige gebouwen tot in de kleinste details.

Diensten
Architectuur en Bim-modelering
Servicegebieden
Nederland en omstreken
Awards
  • Passiefbouwen Award 2013 voor Brede School Nieuw-Zuid te 's-Hertogenbosch
  • Welstandsprijs Noord-Brabant 2005 voor Woonhuis te Aalst
Adres
Aalsterweg 65
5615 CB Eindhoven
Nederland
+31-402117341 www.compen.nl
Prof pin.png%7c51.4262106,5