MIRA Interieur & Meubelontwerp

Projecten

Ontwerp van interieurs & Meubels

Mira Nasruddin Interieur & Meubelontwerp is gespecialiseerd in het (her)inrichten van huis of bedrijf. MIRA vertaalt uw wensen naar een fraai en functioneel ontwerp en helpt u bij de realisatie van het project. Ook ontwerpt en maakt MIRA haar eigen meubels. Waar mogelijk kiest MIRA in haar ontwerpen voor een duurzame aanpak.

Wonen en werken in een duurzame omgeving

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek om te kijken waar uw wensen en onze ideeën matchen. Of het nu gaat over een woon- of werkplek, een badkamer of keuken, slaap- of studeerkamer: MIRA luistert, ontwerpt en maakt. Aandachtig, daadkrachtig, geïnspireerd en met oog voor detail.

Diensten
  • Interieurarchitect
  • Interieurontwerper
  • Meubelmaker
  • Interieurontwerp
  • Interior Design
Servicegebieden
Nederland
Adres
Lexmonderwaard 65
4128EA Utrecht
Nederland
+31-629106099 miranasruddin.com

Beoordelingen

Mira heeft ons ontzettend goed geholpen met de aankleding en inrichting van ons huis. We hadden vooraf wel het een en ander bedacht, maar Mira heeft met haar creatieve kijk alles tot een mooi geheel samengebracht. Daarvoor moesten we soms wat uit onze “comfort zone” maar het was het waard!
3 maanden geleden
Mira heeft ons geholpen om plannen die eerst alleen in ons hoofd bestonden helder op papier te krijgen, wat onze verbouwing een boost heeft gegeven. Door de juiste vragen te stellen zijn er veel knopen doorgehakt. Rustig, maar met een duidelijke visie.
4 maanden geleden
Wij zijn ontzettend blij met de manier waarom Mira zich kan verplaatsen in onze wensen en ideeën. Met haar kritische blik, gedrevenheid en gevoel voor smaak brengt ze nog abstracte ideeën concreet tot leven. Bedankt Mira!!
4 maanden geleden
Prof pin.png%7c51.9665621,5